Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Viasat: būtiski pieaug pieprasījums pēc attālinātas pašapkalpošanās

Pēdējā gada laikā būtiski pieaudzis pieprasījums pēc iespējas veikt saziņu, norēķinus un pasūtīt pakalpojumus attālināti, liecina digitālās televīzijas uzņēmuma Viasat klientu apkalpošanas dati.

„Klientam ir svarīgi, lai ar viņu sazinātos personīgi, izskaidrojot katru niansi, ja ir radušās kādas neskaidrības. Šobrīd, attīstoties tehnoloģijām, tas ir iespējams arī tiešsaistē, kādēļ arvien vairāk novērojam tendenci, ka klienti vēlas veikt pašapkalpošanos attālināti,” norāda Viasat vadītājs Baltijas valstīs Raivo Rosts, atzīstot, ka pēdējā gada laikā pieprasījums pēc attālinātas pašapkalpošanās ir būtiski palielinājies. Reaģējot uz klientu vajadzībām, Viasat ir modernizējis un padarījis ērtāku klientu pašapkalpošanās sistēmu „Mans Viasat”. Jaunā sistēma klientiem dod iespēju apskatīties rēķinus un pakalpojumus, ko klients izmanto. Tāpat klients var apskatīties rēķinus pirms tos saņem papīra formātā pa pastu. Jaunā sistēma arīdzan piedāvā iespēju veikt rēķinu apmaksu, kā arī pārlūkot veco rēķinu arhīvu un „Mans Viasat” ļauj klientam ērtā veidā pieteikties un atteikties no pakalpojumiem. Kā liecina Viasat klientu apkalpošanas daļas datiem ir trīs galvenie iemesli, kāpēc priekšroka tiek dota attālinātai pašapkalpošanai. Attīstītos tehnoloģiju pieejamībai un cilvēku zināšanām, arvien vairāk klienti pieņem kā pašsaprotamu lietu veikt saziņu ar uzņēmumiem interneta vidē. Otrs iemesls ir saistīts ar arvien pieaugošo dzīves tempu, kā rezultātā klients vēlas veikt saziņu sev vēlamā laikā neatkarīgi no ārējiem apstākļiem. Savukārt trešais faktors, kas to ietekmē, ir iespēja pārskatāmā veidā iepazīties ar informāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko