Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Volvo Trucks piedāvā kravas automašīnu meklēšanas aplikāciju

Lietotas Volvo kravas automašīnas iegāde no pilnvarota izplatītāja vienmēr ir drošs ieguldījums, jo pārdevējs nodrošina tādu pašu atbalstu un apkalpošanu kā jaunām kravas automašīnām. Tagad lietotas kravas automašīnas izvēle kļūst vēl vienkāršāka ar jaunās kravas automašīnas meklēšanas aplikāciju.

Jaunā aplikācija ir VolvoTrucks kravas automašīnu meklēšanas vietnes papildinājums, kas ļauj lietotājiem meklēt lietotas kravas automašīnas visā pasaulē. Meklēšanas funkcija ļauj atlasīt kravas automašīnas pēc markas, modeļa, šasijas, atrašanās vietas un daudziem citiem parametriem.

Lietotāji var apskatīt interesējošo kravas automašīnu fotoattēlus, kā arī pilnu informāciju par tām: nobraukumu, dzinēja tilpumu un pilnu aprakstu par šasiju kabīni un spēka pārvadu. Aplikācija piedāvā arī izplatītāja tālruņa numuru un e-pastu, ļauj noskaidrot izplatītāja atrašanās vietu un saņemt ceļa norādījumus.

„Tirgū pašlaik pieaug pieprasījums pēc ērtākas lietotu kravas automašīnu meklēšanas, un kravas automašīnu meklēšanas aplikācija, iespējams, ir visinteliģentākais pašlaik pieejamais risinājums,” saka Mīkaels Jensons (Michael Jönsson), Volvo Trucks sistēmas aplikāciju menedžeris. „Šī jaunā aplikācija ļauj cilvēkiem meklēt kravas automašīnas savā mobilajā tālrunī un uzreiz piezvanīt izplatītājam.”

Kravas automašīnu meklēšanas aplikāciju var bez maksas lejupielādēt Apple App Store un Google Play.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko