Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Apdrošināšanas sabiedrību zaudējumi pirmajā ceturksnī - 564,6 tūkstoši latu

Latvijas apdrošināšanas sabiedrības šogad pirmajā ceturksnī strādājušas ar 564,6 tūkstošu latu zaudējumiem, kas ir par 56,5% mazāki nekā pagājušā gada pirmajā ceturksnī, aģentūra BNS uzzināja Finanšu un kapitāla tirgus komisijā.

Ar zaudējumiem 2007.gada pirmajā ceturksnī strādāja gan riska, gan dzīvības apdrošinātāji. Latvijas riska apdrošināšanas kompāniju zaudējumi pirmajā ceturksnī bija 531,9 tūkstošu latu apjomā, kas ir par 61,9% mazāki nekā 2006.gada pirmajā ceturksnī, bet dzīvības apdrošināšanas sabiedrības pirmo ceturksni beigušas ar 32,8 tūkstošu latu zaudējumiem pretstatā 95,2 tūkstošu latu zaudējumiem pirms gada.

Risku apdrošināšanas sabiedrībām apdrošināšanas pakalpojumi šogad pirmajā ceturksnī radījuši 468,2 tūkstošu latu zaudējumus pretstatā 1,339 miljonu latu zaudējumiem 2006.gada pirmajā ceturksnī. Savukārt dzīvības apdrošināšanas sabiedrībām apdrošināšana šogad nesusi 42,2 tūkstošu latu zaudējumus pretstatā 74,3 tūkstošu latu peļņai pirms gada.

Latvijā marta beigās bija 11 risku apdrošināšanas sabiedrības un četras dzīvības apdrošināšanas kompānijas, kā arī sešas ārvalstu apdrošinātāju filiāles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses