Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Atsevišķās Latvijas bankās palielinās noguldījumu apjoms

Atsevišķās Latvijas bankās palielinās noguldījumu apjoms, liecina banku sniegtā informācija.

"Pēdējās nedēļas laikā "SEB bankā" esam vērojuši tieši jaunu klientu interesi par bankas piedāvātajiem pakalpojumiem un produktiem, arī noguldījumiem," teica bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Sanda Purviņa.

Arī "Swedbank" valdes loceklis Latvijā Toms Siliņš teica - "redzam, ka mūsu bankā pieaug jauno klientu plūsma un klientu aktivitāte. Piemēram, termiņdepozītu apjoms kopš gada sākuma palielinājies par 22%, jauno klientu skaits palielinājies par 81 000".

Tāpat "DnB NORD Bankas" sniegtā informācija Rīgas Fondu biržai atklāj, ka noguldījumu apjoms bankā pēdējās dienās ļoti strauji palielinājies. "Ja 2008.gada pirmajos deviņos mēnešos noguldījumu apjoms pieaudzis par 65 miljoniem latu jeb 19% salīdzinājumā ar gada sākumu, tad pēdējo desmit dienu laikā - par 18 miljoniem latu jeb vairāk nekā ceturto daļu no gada pirmo deviņu mēnešu noguldījumu pieauguma kopapjoma," vēstī bankas pārstāvji.

Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētājas vietnieks Jānis Brazovskis iepriekš raidījumā "Kas notiek Latvijā?" sacīja - tendences rāda, ka daudzām bankām Latvijā pieaug noguldījumu apjoms.

Brazovskis arī norādīja, ka viss šajā pasaulē ir saistīts un, lai nākamgad Latvijā turpinātos kreditēšana, Latvijas iedzīvotājiem pašlaik nevajadzētu ņemt ārā savus noguldījumus no bankām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses