Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Baltijas spēļu biznesa grupas "Olympic" īpašnieks Karu titulēts par Igaunijas bagātāko cilvēku

Baltijas spēļu biznesa grupas "Olympic" līdzīpašnieks 41 gadu vecais Armins Karu ir Igaunijas turīgākais iedzīvotājs ar bagātības apjomu 4,1724 miljardi igauņu kronu (187 miljoni latu), liecina igauņu biznesa laikraksta "Aripaev" izveidotais gadskārtējais bagātnieku saraksts.

Otrajā vietā ar mantības apjomu 3,0286 miljardi igauņu kronu (136 miljoni latu) ierindots Baltijas būvkoncerna "Merko" īpašnieks Tomass Annuss, kas "Aripaev" reitingā bija līderis iepriekšējos trīs gadus, bet trešais ir "Olympic" līdzīpašnieks Jāns Korpusovs, kura bagātība tiek lēsta 2,267 miljardi igauņu kronu (102 miljoni latu).

Ceturtā vieta reitingā atvēlēta kuģniecības kompānijas "Tallink" līdzīpašniekam Ennam Pantam, kura turību laikraksts novērtējis ar 2,2272 miljardiem igauņu kronu (100 miljoniem latu). Tālāk bagātnieku sarakstā seko ķīmijas uzņēmuma "Viru Keemia" īpašnieks Prīts Pīmanns ar 1,9646 miljardiem kronu (88 miljoniem latu), bet sestajā un septītajā pozīcijā ierindoti transportfirmas "Transgroup Invest" īpašnieki Maksims Liksutovs un Sergejs Gļinka, kuri var lepoties attiecīgi ar 1,7316 miljardu igauņu kronu (78 miljonu latu) un 1,7232 miljardu igauņu kronu (77 miljonu latu) bagātību.

Astotajā vietā ir bijušais baņķieris Ains Hanšmits, kurš tagad darbojas kuģniecības biznesā - viņa mantības apjoms tiek lēsts 1,6317 miljardi igauņu kronu (73,2 miljoni latu). Devītajā vietā ierindots būvniecības un kuģu remonta grupas BLRT īpašnieks Fjodors Bermans ar 1,6237 miljardu igauņu kronu (72,9 miljonu latu) bagātību, bet pirmo desmitu noslēdz "Tallink" līdzīpašnieks Kalevs Jervelils, kura mantība novērtēta ar 1,6044 miljardiem igauņu kronu (72 miljoniem latu).

500 bagātāko Igaunijas cilvēku reitingu "Aripaev" veido, pamatojoties uz kompāniju jaunākajiem gada pārskatiem un to cenu biržā. "Aripaev" Igaunijas bagātnieku topu publicē jau sesto reizi.

Karu tika atzīts par Igaunijas bagātnieku numur viens arī nesen publicētā Igaunijas 100 vērtīgāko uzņēmumu īpašnieku sarakstā, ko izveidojusi investīciju banka "GILD Bankers". Šajā reitingā uzņēmējs, kas pirmo kazino atvēra 1993.gadā, var lepoties ar 5,4 miljardus igauņu kronu (242 miljonus latu) lielu mantību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses