Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

E-aģents.lv paplašina pakalpojumu klāstu un kļūst pieejamāks

Portāls www.eagents.lv kļuvis vēl pieejamāks un ērtāks, jo tagad tas ir pieejams arī krievu valodā, kā arī piedāvā līdz šim Latvijā vēl nebijušu pakalpojumu – OCTA SMS Servisu, kas auto apdrošināšanas polišu izvēli un iegādi  padara vēl vienkāršāku un ātrāku.


„Mūsu klienti ir atzinīgi novērtējuši portāla sniegtās iespējas, kas transporta līdzekļu apdrošināšanas polišu izvēli un iegādi padara vienkāršāku – par to liecina gan strauji augošā portāla popularitāte, gan tajā izdarīto polišu pirkumu skaits. Tādēļ esam gandarīti savus pakalpojumus piedāvāt arī krievvalodīgajai auditorijai”, informē SIA „E-aģents” biznesa attīstības vadītāja Vita Zeidenberga.

No 2008. gada 12. maija E-aģents saviem klientiem piedāvā jaunu pakalpojumu – OCTA SMS Servisu. Šis pakalpojums katram mobilā telefona īpašniekam sniedz iespēju dažu minūšu laikā savā tālrunī īsziņas veidā saņemt visu apdrošinātāju piedāvāto OCTA polišu cenu salīdzinājumu. Lai saņemtu šo informāciju, īsziņas tekstā jāievada vārds „OCTA”, transporta līdzekļa valsts reģistrācijas numurs un tehniskās pases numurs, kā arī vēlamais OCTA polises termiņš, un īsziņa jānosūta uz telefona numuru 157. Pieprasījuma īsziņas teksta piemērs: OCTA AA1234 AA1234567 12 (pieprasījuma īsziņas cena LVL 0.60, ieskaitot PVN).

OCTA SMS Serviss ir pieejams visiem LMT, TELE2 un BITE mobilo sakaru operatoru abonementiem, tostarp arī šo operatoru priekšapmaksas karšu lietotājiem (O-karte, Zelta zivtiņa, Toxic, Amigo, u.c.). Papildus informācija par šo pakalpojumu atrodama portālā  www.eagents.lv .

Uzlabota arī www.eagents.lv iegādāto polišu saņemšanas kārtība, lai klienti varētu izvēlēties tiem visizdevīgāko polises saņemšanas veidu – iegādātās polises iespējams saņemt personīgi, ierodoties Dārzaugļu ielā 1-50 vai pārdošanas punktā Maskavas ielā 463, BRC autosalonā, kā arī pa pastu ierakstītā vai parastā vēstulē. Lai auto apdrošināšanas polises iegādi padarītu vienkāršāku juridiskajām personām, www.eagents.lv „Hansabanka” klientiem piedāvā arī Telehansa.net norēķinu iespējas.


Pārdošanas punkts Maskavas ielā 463 strādā arī sestdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00, tādēļ piektdienas vakarā un sestdienā iegādātās polises varēs stāties spēkā jau sestdien. Tāpat kā līdz šim, portālā iegādājoties OCTA vai KASKO polisi, klients var brīvi noteikt arī citu polises spēkā stāšanās termiņu.


www.eagents.lv – iespēja izvēlēties kvalitatīvāko polisi

„E-aģents ir unikāls ar to, ka mēs sniedzam lietotājiem iespēju izvēlēties ne tikai lētāko, bet arī labāko OCTA polisi. Mūsu portālā klients var izvērtēt katra apdrošinātāja kvalitātes reitingu, kas tiek veidots, izvērtējot to klientu atsauksmes, kompānijas reputāciju, atlīdzību izmaksu kvalitāti, kā arī citus rādītājus. Skaitļi norāda, cik daudzi klienti ir apmierināti ar iesnieguma izskatīšanas ātrumu, atlīdzības saņemšanas ātrumu, atlīdzības apjomu un konkrētā apdrošinātāja attieksmi pret klientiem,” skaidro V.Zeidenberga.


OCTA polises Latvijā piedāvā 9 apdrošināšanas kompānijas un pieredze rāda, ka to piedāvājumi vienam un tam pašam transporta līdzeklim cenas ziņā var atšķirties līdz pat 89%.


Kā strādā e-aģents?

Portāls www.eagents.lv sadarbībā ar pētījumu kompāniju „Data Serviss” un apdrošināšanas brokeru sabiedrību „Colemont FKB Latvia,, vienuviet apkopo apdrošināšanas kompāniju piedāvājumus OCTA polišu iegādei un palīdz lietotājam ērtā veidā izvēlēties un tūlīt Internetā iegādāties piemērotāko polisi.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses