Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Elvi veikalu tīkla apgrozījums pērn audzis par 10%

Pērn, salīdzinot ar gadu iepriekš, Elvi veikalu tīkla kopējais apgrozījums pieaudzis par aptuveni 10%, informē SIA Pārtikas tirdzniecības apvienība komercdirektore Laila Vārtukapteine. Konkrēti tirgus peļņas rādītāji gan neesot izpaužami, jo Pārtikas tirdzniecības uzņēmums ir franšīzes uzņēmums.

Komentējot 2012. gada uzņēmuma darbības prognozes L. Vārtukapteine uzsver, ka tīkla apgrozījuma pieaugums tiek prognozēts par 16% un veikalu skaita ziņā Elvi paredz sasniegt 100 veikalu skaitu pa visu Latviju. „2011.gadā uzņēmuma tirgus daļa bija 6%, ko 2012.gadā prognozējam palielināt līdz 6,5%, bet nevaram noliegt, ka šis izaugsmes rādītājs cieši saistīts ar to, kādas un cik apjomīgas aktivitātes notiks konkurentu starpā,” informē L.Vārtukapteine.

"Kā pērnā gada veiksmes stāstu vēlos minēt Ogres novadu, kur kopumā 2011. gadā atvērām 4 veikalus no kuriem Mālnkalnes prospekta veikals ir lielākais," tā L. Vārtukapteine, turpinot, ka tīkls lepojas ar katru veikalu, kurš nes Elvi zīmola nosaukumu. 2011. gadā vēl tikuši atvērti jauni veikali Mazsalacā, Vilcē, Ropažos, Liepājā, Saldū, kur veikals tika renovēts, Rīgā Barona ielā, Mārupē (Zeltrīti), Rīgā Kalnciema ielā, Apē, Ventspilī, Gulbenē, Salā, Ogresgalā, Ķegumā. 2012. gadā jaunus veikalus paredzēts atklāt Vecumniekos, Piņķos, Bērzkrogā, Baltezerā un citās vietās.

2011.gadā, salīdzinoši ar 2010. gadu, noticis arī darba vietu pieaugums Elvi tīkla ietvaros. Visstraujāk palielinājies pārdevēju kasieru skaits, kā arī veikalu vadītāju skaits. "Paredzams, ka 2012. gada ietvaros darba vietu skaits tiks palielināts aptuveni par 200 vietām, tomēr jāņem vērā, ka tīklam pievienojās ne tikai jauni veikali, bet arī veikali, kuros darbinieku kolektīvs jau ir nokomplektēts," stāsta Pārtikas tirdzniecības apvienība komercdirektore.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses