Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Ergo" internetā tirgos arī nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises

Apdrošināšanas kompānija "Ergo Latvija" ("Ergo"), kas līdz šim internetā piedāvāja iegādāties OCTA un ceļojumu apdrošināšanas polises, uzsākusi arī īpašuma apdrošināšanas polišu tirdzniecību internetā, otrdien informēja kompānija.

Lai iegādātos īpašuma apdrošināšanas e-polisi, nepieciešams norādīt apdrošināmo telpu platību, ēkas konstrukciju, gadu, kad veikts pēdējais remonts, kā arī mājas vai dzīvokļa vērtību. Papildus iespējams noformēt arī mantas, personas civiltiesisko un nelaimes gadījumu apdrošināšanu.

Apdrošinātāja dati liecina, ka kopš šī gada sākuma būtiski audzis to cilvēku skaits, kas iegādājas apdrošināšanas polises ar interneta starpniecību.

Interneta pakalpojumu nodrošināšana un attīstīšana bijis viens no prioritārajiem mērķiem jaunajai "Ergo" valdei, kas darbību sāka 2007.gada augustā. Šī gada pirmajā pusgadā ieviesta OCTA un ceļojumu apdrošināšanas e-polišu tirdzniecība.

"Ergo Latvija" un "Ergo Latvija dzīvība" pārstāv starptautisko apdrošināšanas sabiedrību "Ergo", kas apvieno 135 apdrošināšanas sabiedrības 22 Eiropas valstīs. Apdrošināšanas grupas mītne ir Diseldorfā, Vācijā un tās lielākais akcionārs ir starptautiskā pārapdrošināšanas sabiedrība "Münich Re".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses