Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Evli Securities" atzīts par labāko uzņēmumu apvienošanās un pirkšanas darījumu konsultantu Lietuvā

Starptautiskais biznesa žurnāls “Euromoney” atzinis investīciju banku “Evli Securities” par Lietuvas labāko uzņēmumu apvienošanās un pirkšanas darījumu konsultantu. Izdevums īpaši uzsvēris “Evli Securities” nozīmīgo lomu vairākos, būtiskos korporatīvo finanšu darījumos, kas Lietuvā notikuši 2007. gadā.

“Evli Securities” pērn piedalījās uzņēmuma “Daily Service UAB” pārdošanas procesā un vadīja “Interinfo” grupas uzņēmumu izsoli Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. Evli sniedza konsultāciju pakalpojumus Lietuvas valdībai lielākajā apvienošanas darījumā Baltijas valstu vēsturē, kad Lietuvas lielākās elektroenerģijas kompānijas apvienojās jaunā uzņēmumā LEO LT (Lietuvas Elektroenerģijas Organizācija). Šī darījuma vērtība sasniedza 2,1 miljardu eiro.

Izdevums “Euromoney” ik gadu finanšu iestādēm piešķir balvas par izcilību. Tās tiek piešķirtas, pamatojoties uz starptautisko ekspertu un analītiķu lēmumu, kuri izvērtē 110 valstu finanšu iestāžu darbu.

“Evli Securities” (iepriekš “Suprema Securities”) kopš 2000. gada ik gadu saņēmusi “Euromoney” apbalvojumus. Kompānija atzīta par labāko darījumos ar akcijām Igaunijā (2007), Baltijas labāko investīciju banku (2006), labāko darījumos ar akcijām Latvijā, Lietuvā un Igaunijā (2005), labāko uzņēmumu apvienošanās un pirkšanas darījumu konsultantu un labāko darījumos ar akcijām Latvijā (2004), labāko vietējo partneri Lietuvā (2004) un labāko darījumos ar akcijām Latvijā, Lietuvā un Igaunijā (2003.)

“Mēs esam pagodināti, saņemot šo balvu, kas atspoguļo mūsu ilgstošos panākumus Baltijas valstīs. Tā ir arī atbildība turpināt darbu pie attiecību stiprināšanas ar klientiem, nodrošinot visaugstākās kvalitātes pakalpojumus, ko katrā no reģioniem sniedz mūsu pieredzējusī profesionāļu komanda,” stāsta “Evli Securities” Baltijas korporatīvo finanšu vadītājs Julijus Grigaliūnas.

Papildus informācijai:
Mikus Janvars, “Evli Securities” IBS AS izpilddirektors, tālr. +371 6 735 7121
Julijus Grigaliūnas, “Evli Securities” Baltijas korporatīvo finanšu vadītājs, tālr. +370 5 254 6714.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses