Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

GE Money gūst atzinību starptautiskā skatījumā un tiek atzīta par ‘’Labāko finanšu kompāniju 2007’’

Korporācija GE Money ieguvusi starptautisku balvu kā “Labākā finanšu kompānija 2007”,  ko piešķir Cards International. Šī balva apliecina GE Money nepārtraukto izaugsmi jaunajos un esošajos tirgos, ilgstoši veiksmīgi nodrošināto augstas klases klientu apkalpošanas līmeni, kā arī sekmīgas iniciatīvas jauno produktu ieviešanā.

Balva tika pasniegta ikgadējās Cards International balvu pasniegšanas ceremonijas laikā. Cards International ir starptautiskas izpētes un analīzes institūcija, kas darbojas vispasaules kredītkaršu biznesa vides un tās aspektu izpētē. Cards International apkopo jaunākās ziņas par galvenajiem notikumiem, attīstību, spēcīgākajiem spēlētājiem un tehnoloģiskajiem jaunumiem kredītkaršu industrijā. Par balvu piešķiršanu lēma neatkarīga žūrija, kuras sastāvā ietilpa atzīti nozares konsultanti un kredītkaršu eksperti, izpētes grupa no VRL KnowledgeBank, kā arī žurnālisti.

“Koncentrējoties uz mūsu klientu vajadzībām un nodrošinot viņus ar risinājumiem ar papildu pievienoto vērtību, mēs esam spējuši veiksmīgi attīstīt mūsu biznesu,” sacīja Deivids R. Nissens (David. R. Nissen), GE Money prezidents un vadītājs. “Esmu pateicīgs par šo atzinību visu kolēģu vārdā, kuri ik dienu nodrošina izcilu apkalpošanas līmeni mūsu 130 miljoniem klientu vairāk kā 50 valstīs visā pasaulē.”

A/S GE Money Latvija valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Cimbers: “Esmu gandarīts, ka piešķirot balvu ir novērtēta kompānijas biznesa izaugsme jaunajos tirgos, kā arī kvalitātes standartu un labas aizdošanas prakses ieviešana patēriņa kredītu tirgus segmentā. Pagājušajā gadā GE Money Latvijā ir nostiprinājusi līderu statusu mikrokredītu segmentā- pērn aktīvo klientu skaits sasniedza 152 tūkstošus jeb 7% no visiem Latvijas iedzīvotājiem. GE Money Latvija auditētā peļņa 2006.gadā bija 2,6 miljoni latu, kredītportfelis sasniedza 77 miljonus latu.’’

Balvu pasniegšanas ceremonijā Cards International apbalvoja 11 kompānijas, kuras bija nominētas vienpadsmit kategorijās attiecībā uz uzņēmumu aktivitātēm pēdējo 12 mēnešu garumā. Balvu piešķiršana tika vērtēta starptautiskā skatījumā, ņemot vērā specifiskus kritērijus katrai nominācijai. GE Money tika pieteiks nominācijās Labākais Starptautiskās Kredītkartes Devējs 2007(GE Money, Citibank, CUP ) un Labākā Finanšu kompānija 2007(GE Money, Cetelem, HSCB).

Papildu informācija:

Nora Grase, a/s “GE Money” sabiedrisko attiecību speciāliste, 7110198, 29565670; [email protected]

Elija Krauze, a/s “GE Money” sabiedrisko attiecību konsultante, 7814233, 29272963, [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses