Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

"Global Custodian" piešķir SEB Unibankai augstāko novērtējumu vērtspapīru turēšanā

Nesen publicētajā starptautiskā biznesa žurnāla „Global Custodian” ikgadējā pētījumā par labākajiem vērtspapīru turētājiem strauji augošajos tirgos (Agent Banks in Emerging Markets Survey 2007), ko žurnāls veic jau 19. reizi, SEB grupa kopumā  un tai piederošās Baltijas valstu bankas saņēmušas augstāko novērtējumu.

Kā liecina aptaujas dati, SEB grupa atzīta par visprofesionālāko vērtspapīru turēšanas pakalpojumu sniedzēju Lietuvā un Igaunijā, savukārt SEB Unibanka ieguvusi augstāko vērtējumu. SEB grupas bankas ieguvušas visaugstāko klientu vērtējumu septiņās no desmit pozīcijās. Pēc pētījuma datiem, SEB grupas banka Latvijā – SEB Unibanka – ieguvusi novērtējumu „Commended”, stabili noturot savas pozīcijas kā profesionāli vērtspapīru turētāji. Klienti augstu novērtējuši bankas nodrošināto augsto klientu apkalpošanas servisu un profesionālo ekspertīzi. Kā SEB grupas priekšrocība norādīta plašā pārstāvniecība, kas nodrošina klientiem iespēju turēt vērtspapīrus visos SEB grupas pārstāvētajos tirgos bez papildu līgumu slēgšanas. Jau otro gadu, iegūstot augstāko novērtējumu "Top Rated"  un ierindojoties 2. vietā, SEB grupa ieguva arī visā Centrālajā un Austrumeiropas reģionā kopumā, aiz sevis atstājot tādas starptautiskas finanšu grupas kā Citigroup, Unicredit, ING un Hansabank. Šis pētījums kopumā tika veikts 67 strauji augošās valstīs visā pasaulē. Tajā piedalīties un veikt vērtspapīru turētāju novērtēšanu tika aicināti tikai lielākie banku klienti – bankas un institucionālie klienti, kas izmanto vērtspapīru turēšanas pakalpojumus ievērojamos apjomos.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
SandaPurviņa, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 7779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB Unibankas grupu: www.seb.lv 
SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses