Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

„If Latvia” AAS strādā ar peļņu

Apdrošināšanas akciju sabiedrība If Latvia gada pirmajos sešos mēnešos nopelnījusi 260 tūkstošu latu. Šī gada pirmajā pusgadā If Latvia parakstīto prēmiju apjoms sasniedza Ls 11 799 000, kas ir par 47 % vairāk nekā 2006.gadā, izmaksāto atlīdzību apjoms sasniedzis par 44% vairāk - Ls 4 660 703.12. If Latvia 2007.

gadā pirmajā pusgadā salīdzinot ar pērnā gada tā pašu posmu par 90% palielinājusi KASKO pārdošanas apjomus, OCTA apjomi auguši par 66%, bet īpašuma apdrošināšana par 38%. Pretēji kopējai apdrošināšanas tirgus tendencei, kurā vērojams pārdoto polišu skaita kritums, If Latvia pirmajā pusgadā par 39% pārdevusi vairāk polišu nekā pērn.

Pirmajā pusgadā „If Latvia” AAS OCTA izmaksāto atlīdzību apjoms palielinājies par 144%, sasniedzot Ls 560 500, bet KASKO izmaksāto atlīdzību apjoms audzis par 45%, sasniedzot Ls.1 915 000 Savukārt īpašuma apdrošināšanas segmentā izmaksāto atlīdzību apjoms audzis par 111%.

„Pērn If Latvia mainīja savus KASKO līguma noteikumus, kuros paredzēja sev līgumsodu par laikā neizmaksātām atlīdzībām. Šo soli tirgus ir novērtējis, par to liecina mūsu KASKO tirdzniecības rezultāti. Ja pērn tas bija jaunums, tad šogad tā jau ir norma. Pateicoties pārdomātai un no klientu puses novērtētai produkta kvalitātei, kā arī moderniem risinājumiem IT vidē, esam palielinājuši savu līdzdalību visos mūsu pārstāvētajos apdrošināšanas tirgus segmentos,” tā pērnā gada darbības rezultātus komentē Andris Morozovs, If Latvia valdes priekšsēdētājs.

If Latvia ir pirmā Latvijas apdrošināšanas sabiedrība, kas šogad ieviesa OCTA tirdzniecību Interneta vidē. Arī KASKO negadījumus If Latvia klienti tagad var pieteikt Internetā. To nodrošina If Latvia sistēma If Online, kura piedāvā apdrošināšanas polišu iegādi 24 stundas diennaktī jebkurā nedēļas dienā. Polises nopērkamas If Latvia mājas lapā

If ir lielākais riska apdrošinātājs Ziemeļeiropas valstīs, kas kopumā apkalpo aptuveni 3,8 miljonus klientu. Latvijā If darbojas kopš 1998. gada un piedāvā pilnu riska apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. „If Latvia” AAS strādā 140 darbinieki, kas sniedz savus pakalpojumus 7 klientu apkalpošanas centros Rīgā, Valmierā, Liepājā un Jelgavā.

Tuvākai informācijai:
Ilze Lapaine,
If Latvia mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr. 9298154
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses