Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Izmaiņas SEB Unibankas valdē

Sākot ar 2008.gada 14.janvāri, SEB Unibankas valdes locekļa pienākumus sāks pildīt Kaspars Dēliņš. Viņa pārziņā būs SEB Merchant Banking divīzijas un tās realizētā biznesa attīstība Latvijā - korporatīvo klientu apkalpošana, naudas pārvaldības pakalpojumu attīstīšana, kā arī finanšu un kapitāla tirgus pakalpojumu aizvien lielāka integrēšana Latvijā. Līdz ar trīs gadu pilnvaras termiņa beigām ar 3.janvāri savu darbību SEB Unibankas valdē pārtrauca viceprezidents un valdes loceklis Larss Ohmans (Oehman Lars Olov Stefan).

Kaspars Dēliņš līdz šim strādājis par Sanktpēterburgas reģiona vadītāju Svedbank (iepriekš Hansabanka) Krievijā, iepriekš bijis projektu finansēšanas pārvaldes vadītājs Hansabankā Maskavā, kā arī strādājis Hansabankā Latvijā. Kaspars Dēliņš ieguvis maģistra grādu biznesā un finansēs Stokholmas Ekonomikas augstskolā Zviedrijā.

Larss Ohmans darbu Latvijā uzsāka pirms vairāk kā 3 gadiem, un viņa pārziņā bija SEB Merchant Banking biznesa attīstība Latvijā. Larss Ohmans atgriezīsies SEB grupā Zviedrijā, kur strādājis arī iepriekš. Jau ar janvāri Larss Ohmans turpinās darbu SEB grupas Retail divīzijas Pārdošanas attīstības pārvaldē Zviedrijā.

SEB Unibankas prezidents Ainārs Ozols: “Tāpat kā 2007. gadā, arī šogad SEB Unibanka vēlas aizvien aktīvāk izmantot SEB grupas pieredzi un zināšanas, lai saviem klientiem piedāvātu biznesa stabilai attīstībai nepieciešamos finanšu pakalpojumus. SEB Merchant Banking pieredze uzņēmumu apkalpošanā SEB Unibankai ir devusi ļoti lielas priekšrocības dažādu jaunu pakalpojumu ieviešanā Latvijā. Esam uzsākuši naudas pārvaldīšanas pakalpojumu attīstību Latvijā, procentu likmju riska mazināšanas un citu finanšu un kapitāla tirgus pakalpojumu jomā esam līderi, un vēlamies Latvijas lielajiem uzņēmumiem arī turpmāk piedāvāt tiem nepieciešamos finanšu pakalpojumus. Kaspara Dēliņa pievienošanās mūsu komandai noteikti ļaus SEB Unibankai vēl straujāk attīstīties šajā biznesa jomā.”

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:

Sanda Purviņa, SEB Unibankas preses sekretāre

T.67779978, 29357123

[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses