Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Jānis Abāšins kļūst par lielākā Latvijas uzņēmuma izpilddirektoru un valdes locekli

Šā gada 20. augustā interneta tehnoloģiju (IT) vairumtirdzniecības kompānijas "Elko Grupa" direktora un valdes locekļa pienākumus ir sācis pildīt Jānis Abāšins. Līdz šā gada 12.jūlijam J. Abāšins bija apdrošināšanas sabiedrības "Balta" valdes priekšsēdētājs.  

„Protams, ka pēc pagājušā gada apgrozījuma lielākā Latvijas uzņēmuma piedāvājums ieņemt izpilddirektora un valdes locekļa amatus bija izcili vilinošs un no šādiem piedāvājumiem parasti neviens neatsakās”, atzīst J. Abāšins. „Darbs „Elko Grupā” ir arī iespēja izmēģināt spēkus citā nozarē un augstākā pakāpē, strādājot uzņēmumā, kura darbība aptver deviņas valstis. Tas ir nopietns izaicinājums, taču mana iepriekšējā darba pieredze deva pamatu to pieņemt”, savu izvēli skaidro J. Abāšins.

J. Abāšinu pamatoti uzskata par Latvijas apdrošināšanas sfēras veterānu un vienu no pazīstamākajiem menedžeriem. Pirms „Elko Grupas” viņš četrus gadus bija apdrošināšanas akciju sabiedrības "Balta" prezidents un valdes priekšsēdētājs, Latvijas Apdrošinātāju asociācijas viceprezidents un prezidents, apdrošināšanas akciju sabiedrības „If Latvia” valdes priekšsēdētājs. Viņš ir strādājis „Sampo Group” pārstāvniecībā Maskavā, kā arī apdrošināšanas uzņēmumā „Trygg Hansa Latvia”.

Papildu informācija:
Inga Dārzniece,
„Elko Grupa” mārketinga vadītāja”,
Tel.7093214


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses