Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Konferencē uzņēmējus informēs par visām iespējām saņemt Eiropas struktūrfondu naudu

Lai uzņēmēji varētu laicīgi sagatavoties Eiropas struktūrfondu naudas apgūšanai, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) šā gada 11.decembrī rīko Vislatvijas konferenci „Valsts atbalsts uzņēmējdarbībai”. Tajā pirmo reizi vienkopus koncentrētā veidā varēs uzzināt par visām iespējām kā piesaistīt finansējumu uzņēmējdarbības veicināšanai.

„Jau janvārī LIAA uzsāks projektu iesniegumu pieņemšanu pirmajās valsts atbalsta programmās, kurās kopumā uzņēmēji līdz 2013.gadam varēs saņemt 261,5 miljonus latu,” stāsta LIAA direktors Andris Ozols, „konference būs iespēja klātienē uzzināt visus būtiskākos jaunumus par valsts atbalsta programmām un noskaidrot jebkurus interesējošos jaunumus no LIAA, Ekonomikas, Finanšu un Zemkopības ministrijas vadošajiem speciālistiem.“

Bez ministriju pārstāvjiem konferencē piedalīsies arī tādu pazīstamu uzņēmēmu kā SIA „Emīla Gustava šokolāde” un SIA „Pūre Food“ pārstāvji, kas iepazīstinās ar savu pieredzi valsts atbalsta programmu īstenošanā.

Konferencē tiks aplūkotas arī tādas tēmas kā jaunu produktu izstrāde, atbalsts nodarbināto apmācībām, augstas kvalifikācijas darbinieku piesaiste, ārējie tirgi, kompetences centri, biznesa inkubatori, klāsteru programma un citas tēmas.

Vislatvijas konference „Valsts atbalsts uzņēmējdarbībai” notiks 2013.gadā, šā gada 11.decembrī plkst. 9:30 Dailes teātra telpās. Konference ir bez maksas.

Uzzināt sīkāku informāciju un pieteikties dalībai konferencē var LIAA interneta mājas lapā www.liaa.gov.lv , kā arī LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā pa tālruni: 67039499

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras
Mārketinga un komunikāciju departaments
Tālrunis: 67039422

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses