Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Latvijas finansists Idelsons ir iekļauts Krievijas baņķieru Top 20

Krievijas bankas M2M Privat Bank valdes priekšsēdētājs Roberts Idelsons ir ieņēmis 17.vietu portāla Banki.ru publicētajā Krievijas baņķieru mediju reitingā par 2012. gada janvāri, kurā nosaka medijos populārākos un vairāk minētos banku sektora ekspertus, informē M2M Privat Bank pārstāve Jūlija Kondratoviča.

Idelsons ir arī Latvijā dibinātas ieguldījumu sabiedrības M2M Asset Management, kura strādā M2M grupas ietvaros, padomes priekšsēdētaja vietnieks.

Iepriekš Idelsons ir ieņēmis vadošus amatus Parex bankas grupā Rīgā - viņš ir bijis Citadele Asset Management prezidents, ir vadījis Citadeles bankas privātā kapitāla pārvaldīšanas direkciju, ir bijis valdes priekšsēdētājs Šveices bankā AP Anlage und Privatbank AG, kā arī astoņus gadus vadījis Latvijas Vērtspapīru tirgus profesionālo dalībnieku asociāciju.

"Neapšaubāmi, man ir liels prieks par to, ka mana darba pieredze, kas iegūta, darbojoties Latvijas finanšu sektorā, ir tik augsti novērtēta Krievijas banku sabiedrībā. M2M specializējas tikai turīgo klientu apkalpošanā un cenšamies piedāvāt tiem maksimāli plašu pakalpojumu klāstu, tajā skaitā ieguldījumu portfeļu pārvaldīšanu sabiedrībā M2M Asset Management Rīgā," uzsver Idelsons.

Portāla Banki.ru baņķieru mediju reitingā 1. vietu ieņem Germans Grefs (Sberbank), 2. vietā ir Andrejs Kostins (VTB), bet 3. vietā ir Vladimirs Dmitrijevs (VEB).

M2M grupā darbojas privāta banka M2M Privat Bank, vienīgā banka Krievijā, kas strādā tikai un vienīgi kapitāla pārvaldes un "private banking" segmentā. Banka apkalpo gan Krievijas, gan starptautiskos klientus, piedāvājot pilno tradicionālu finanšu pakalpojumu klāstu, ieskaitot depozītus, ekskluzīvas kredītkartes, ieguldījumu pārvaldīšanas pakalpojumus, lombarda kredītus un klientu dzīves stila apkalpošanas pakalpojumus.

M2M grupā ietilpst arī M2M Asset Management, kura ir dibināta 2010.gada nogalē Latvijā un specializējas turīgo privātpersonu un institucionālo klientu līdzekļu pārvaldīšanā. Sabiedrības pamatkapitāls ir 1,4 miljoni latu. M2M Asset Management vienīgais akcionārs ir Andrejs Vdovins, kurš ir arī viens no VMHY grupas beneficiāriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses