Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Maksātnespējas administratore sūdzēs tiesā Palink par goda un cieņas aizskaršanu

Veikalu tīklu Iki un Cento operatora SIA Palink bijusī maksātnespējas administratore Gundega Rozmisa vērsīsies tiesā ar iesniegumu par goda un cieņas aizskaršanu.

Kā Rozmisa pastāstīja Nozare.lv, sūdzība saistīta ar Palink daudzkārtējiem apgalvojumiem, tostarp publiskiem, par it kā nelikumīgām administratora darbībām Palink maksātnespējas procesā.

"Nezinu, vai Palink darbības ir lēta kampaņa, bet tā noteikti ir netīra kampaņa. Redzu tikai un vienīgi Palink mērķi iespaidot sabiedrisko domu un, iespējams, pat tiesu, kas nozīmēta 2012.gada 7.martā," satraukumu pauda Rozmisa.

Viņa norāda, ka Palink veidojot savu tēlu kā nevainīgs cietējs, ko neapmierina sadarbības partneri, ne Latvijas Republikas tiesību akti, ne tiesa, un galu galā arī ne administrators.

"Līdz šim sava administratora darba laikā neesmu saņēmusi nevienu sūdzību. Tādu naidīgu pretdarbību un apmelošanu no uzņēmuma puses neesmu pieredzējusi. Maksātnespējas administrācija uzraudzīja manas darbības Palink procesā un nav konstatējusi pārkāpumus," uzsver Rozmisa.

Kā ziņots, Palink iesniedzis sūdzību valsts aģentūrai Maksātnespējas administrācija par administratores Gundegas Rozmisas nelikumīgajām darbībām "Palink" maksātnespējas procesā, pārkāpjot savas pilnvaras.

Palink maksātnespējas sprieduma izpilde apturēta līdz Senāta lēmumam. Lietu AT Senāta Civillietu departamenta sēdē skatīs 7.martā.

Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa Palink maksātnespējas lietu ierosināja pēc privātpersonas Sergeja Guščina pieteikuma. Viņš cesijas ceļā ieguvis no starp Landekss un Palink 2008.gada 18.septembrī noslēgtā ģenerālbūvuzņēmēja līguma izrietošu prasījumu pret Palink par it kā veikto būvdarbu apmaksu. Par maksātnespējas administratori tika iecelta Gundega Rozmisa.

Pērn Palink strādājis ar 105,6 miljonu eiro (73,92 miljonu latu) apgrozījumu salīdzinājumā ar 104,8 miljonu eiro (73,36 miljonu latu) apgrozījumu 2010.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses