Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Nordicia Apdrošināšana" pirmā Latvijā uzsāk KASKO polišu tirdzniecību on-line

Kompānija Nordicia Apdrošināšana pirmā Latvijā piedāvā jaunu apdrošināšanas pakalpojumu -- KASKO polises noformēšanu un iegādi internetā. Sākot no 26. maija KASKO polises būs iespējams iegādāties gan kompānijas birojā, gan mājas lapā, kā arī izsaukt palīdzības dienestu un pieteikt atlīdzību negadījuma situācijā 24 stundas diennaktī.

Salīdzinot ar  Skandināvu un Rietumeiropas  valstīm, kur līdz pat 95% autovadītāju ir noformējuši KASKO polisi, Latvijā šim apdrošināšanas veidam vēl ir ievērojams izaugsmes potenciāls. Kaut arī 32% Latvijas iedzīvotāju par svarīgāko nedzīvības apdrošināšanas veidu uzskata auto brīvprātīgo apdrošināšanu (KASKO), taču tikai 18% auto vadītāji ir iegādājušies KASKO polisi, liecina kompānijas Nordicia Apdrošināšana veiktais pētījums*.

„Izstrādājot KASKO apdrošināšanas piedāvājumu, esam balstījušies uz kompānijas pamatprincipiem: mūsdienīgumu, godīgumu un vienkāršību,” stāsta Nordicia Apdrošināšana filiāles vadītājs Aivars Vilnītis. „Mēs apdrošinām līdz pat 25 gadus vecas automašīnas, maksājam kompensāciju, kamēr auto atrodas remontā pēc negadījuma, tāpat nodrošinām evakuāciju kā Latvijā, tā ārzemēs. Īpaši gribu uzsvērt, ka arī ārzemēs notikušas avārijas gadījumā uzņemamies mašīnas, pasažieru un bagāžas transportēšanu līdz pat Latvijai. Par standarta polises cenu piedāvājam arī daudzas citas „ekstras”, taču svarīgākais jauninājums ir vienkārša un ērta polises iegāde – klientiem nebūs jānorāda automašīnas vērtība, turklāt polisi autovadītājivarēs nopirkt internetā jebkurā diennakts laikā.” skaidro A. Vilnītis.

Nordicia Apdrošināšana veiktā pētījuma rezultāti parāda, ka 49% Latvijas iedzīvotāju kaut reizi mūžā ir saskārušies ar auto negadījumiem. Gandrīz katram desmitajam aptaujātajam mašīna tikusi nozagta, savukārt 29% īpašnieku transportlīdzekļi  cietuši avārijā, bet 11% autovadītāju atminējās gadījumus, kad viņu mašīna tikusi apzagta. 42% aptaujas dalībnieku pauduši lielu uzticību apdrošināšanas kompānijām, norādot, ka nelaimes gadījumā grieztos pēc palīdzības tieši pie apdrošinātājiem.

Par Nordicia Apdrošināšana:

Nordicia Apdrošināšana ir Zviedrijas vadošās nedzīvības apdrošināšanas kompānijas Länsförsäkringar filiāle, kas darbojas Latvijā kopš 2008. gada februāra. Šobrīd Nordicia Apdrošināšana piedāvā privātīpašuma un KASKO apdrošināšanu.

* OMD SnapShot pētījumā, kas veikts pēc Nordicia Apdrošināšana pasūtījuma, piedalījās  911 Latvijas iedzīvotāji vecumā  no 20 līdz 65 gadiem. Apkopojot rezultātus, vērā tika ņemts respondentu dzimums, vecums, ienākumi un dzīvesvieta.  


Papildu informācija:
Aivars Vilnītis
Nordicia Apdrošināšana
T: +371 29 10 11 39
E-pasts: [email protected]

Olga Sukonņikova
Deep White
T: +371 29 44 12 92
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses