Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Norvik banka" piedāvā jaunu investīciju depozīta programmu Pasaules ekonomika

Reaģējot uz arvien pieaugošo iedzīvotāju pieprasījumu pēc drošiem un peļņu nesošiem ieguldījumu veidiem, NORVIK BANKA aprīlī piedāvā pieteikties jaunai investīciju depozīta programmai Pasaules ekonomika, kas piesaistīta pasaules ekonomiski spēcīgāko valstu fondu tirgiem. NORVIK BANKAS eksperti prognozē, ka investīciju depozīta programmas Pasaules ekonomika ienesīgums varētu pārsniegt 15%*.

Prognozes balstītas uz faktu, ka vēsturiskais ieguldījumu gada ienesīgums lielākajos pasaules fondu tirgos aizvadīto piecu gadu laikā ir pārsniedzis 15% gadā**. Pieteikties NORVIK BANKAS investīciju depozīta programmai Pasaules ekonomika iespējams līdz 28. aprīlim, ieskaitot. Investīciju depozīta programmas ilgums ir viens gads un 194 dienas. Minimālā dalības summa investīciju depozīta programmā Pasaules ekonomika ir 500 eiro. NORVIK BANKAS Investīciju pārvaldes vadītājs Iļja Kuzņecovs norāda: „Investīciju depozīta programma Pasaules ekonomika ir piesaistīta ietekmīgajiem Eiropas valstu, ASV, Japānas un Honkongas fondu tirgiem, kas kopumā veido 2/3 no pasaules ekonomikas. Fondu tirgu izvēle ir balstīta uz to, ka šo valstu fondu tirgos kotēto uzņēmumu peļņa pēdējo 5 gadu laikā ir pieaugusi straujāk nekā pašu kompāniju vērtība.” „NORVIK BANKAS investīciju depozīta programma ir lielisks veids, kā ikvienam gūt peļņu, kas ievērojami pārsniedz standarta depozīta procentu ienākumus, un garantēt ieguldītās summas atgūšanu 100% apmērā. Šāda kombinācija ir īpaši aktuāla pašreizējā tirgus situācijā, kad, no vienas puses, ir vērojama nenoteiktība globālajos finanšu tirgos un, no otras puses, pasaules ekonomiski attīstīto reģionu lielāko kompāniju tekošā vērtība uzrāda paaugstinātu augšanas potenciālu. Mēs rūpējamies par piedāvāto produktu pievilcību, tādēļ komisija par dalību programmā ir maksimāli zema, un pārējie produkta nosacījumi – klientiem izdevīgi,” uzsver NORVIK BANKAS Investīciju pārvaldes analītiķis Pēteris Kadišs. Pasaules ekonomika ir jau otrā NORVIK BANKAS investīciju depozīta programma. Aizvadītā gada nogalē veiksmīgi startēja investīciju depozīta programma Potenciāls.

* Sagaidāmais ienesīgums – paredzamais investīciju depozīta gada ienesīgums gadījumā, ja piepildās vērtības izmaiņu (pieauguma) prognozes finanšu instrumentiem, kuriem piesaistīts investīciju depozīta ienesīgums.

** Vidējais aritmētiskais MSCI World indeksa gada ienesīgums pēdējo 5 gadu laikā (2002-2007). Datu avots: informācijas aģentūra Bloomberg. Vēsturiskais ienesīgums negarantē tādu pašu ienesīgumu nākotnē.

Papildu informācija:
Oļegs Vandišs,
AS NORVIK BANKA
Reklāmas un sakaru nodaļas vadītājs
Tālr.: 6 7011426
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses