Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

“Norvik bankas” peļņa pirmajā ceturksnī — Ls 2,8 miljoni

“Norvik bankas” peļņa pēc nodokļu nomaksas šā gada pirmajā ceturksnī bija 2,8 miljoni, kas ir par 136,3% vairāk nekā pērn attiecīgajā laikā, informē banka.

“Norvik bankas” aktīvi pirmā ceturkšņa beigās bija 550 miljoni latu, kas ir par 11,4% mazāk nekā gada sākumā. Kā norāda banka, aktīvu samazinājums šogad vērojams visā banku sektorā kopumā.

Bankas kapitāls un rezerves šā gada pirmajos trīs mēnešos sasniedza 57,65 miljonus latu, kas ir par 4,5% vairāk nekā gada sākumā.

Savukārt kredītportfelis gada pirmajā ceturksnī palielinājās par 3,2%, sasniedzot 327,5 miljonus latu. Tai skaitā privātpersonām izsniegto kredītu apjoms bija 82 miljoni latu, kas ir par 2,1% vairāk nekā gada sākumā. Nedaudz straujāk — par 3,5% — palielinājās uzņēmumiem izsniegto kredītu apjoms, sasniedzot 245 miljonus latu. Neliels pieaugums vērojams arī hipotekāro kredītu jomā — to apjoms šā gada pirmajā ceturksnī palielinājās par 4,5%, sasniedzot 62,6 miljonus latu.

Šā gada marta beigās Latvijā darbojās 15 “Norvik bankas” filiāles un 70 norēķinu grupas. Patlaban bankā strādā vairāk nekā 800 darbinieku.

Pārskatā par 2008.gada pirmā ceturkšņa darbības rādītājiem nav iekļauti dati par uzņēmuma meitassabiedrību — SIA “Norvik līzings”, SIA “Norvik apdrošināšanas brokeris”, a/s “Norvik ieguldījumu pārvaldes sabiedrība” un “Norvik Universal Credit Organisation” (Armēnija) — darbību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses