Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Palink: maksātnespējas administratore izpaudusi komercnoslēpumus

SIA Palink iesniedzis sūdzību valsts aģentūrai Maksātnespējas administrācija par administratores Gundegas Rozmisas veiktajām aktivitātēm SIA Palink maksātnespējas procesā. Palink ir pamats uzskatīt, ka administratore ir pārkāpusi savas pilnvaras, prettiesiski izplatot SIA Palink komercnoslēpumu.

Jāuzsver, ka šī nav pirmā reize, kad SIA Palink maksātnespējas procesa laikā administratores Gundegas Rozmisas darbību dēļ tiek izpausta Palink komercnoslēpumu saturoša informācija. Iepriekš administratore ir publiski masu medijos izpaudusi informāciju par skaidras naudas inkasācijas kārtību IKI un Cento veikalu tīklos un tās izmaksām, inkasācijas biežumu un skaidras naudas atlikumu apjomiem veikalos. Šāda informācija ir atzīstama par konfidenciālu un komercnoslēpumu saturošu.

Zīmīgs ir arī fakts, ka Gundegas Rozmisas atalgojums SIA Palink maksātnespējas procesa laikā sastāda gandrīz tādu pašu summu, par kādu šis maksātnespējas process tikai ierosināts. Visu šo darbību kopums rada nepieciešamību izvērtēt administratores Gundegas Rozmisas rīcību SIA Palink maksātnespējas procesā un likumā noteiktajā kārtībā izskatīt attiecīgu sankciju par pieļautajiem pārkāpumiem piemērošanu. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses