Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - “Hansabanka” nolēmusi sākt darbību Latvijas nedzīvības apdrošināšanas tirgū

“Hansabanka” pieņēmusi lēmumu sākt darbību Latvijas nedzīvības apdrošināšanas tirgū, izveidojot nedzīvības apdrošināšanas sabiedrības filiāli, ceturtdien paziņojusi banka.Nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumus sniegs “Hansabank” grupā ietilpstošās Igaunijas apdrošināšanas kompānijas filiāle Latvijā, un drīzumā tiks iesniegti dokumenti Igaunijas un Latvijas finanšu un kapitāla tirgus regulatoriem.

Kā norāda “Hansabankas” valdes priekšsēdētājs Māris Avotiņš, šis solis atbilst gan “Hansabankas” kā universālās bankas koncepcijai, gan arī finanšu institūcijas mērķim kļūt par izcila servisa paraugu Eiropā.

Sākotnēji nedzīvības apdrošināšanas sabiedrības filiāle piedāvās KASKO un īpašuma apdrošināšanu privātpersonām, bet nākotnē produktu klāstu iecerēts paplašināt. Plānots, ka filiāle savu darbību uzsāks 2009.gada pirmajā pusgadā.

“Hansabanka” ir “Swedbank” grupas daļa, kas ir viena no lielākajām finanšu institūcijām Ziemeļvalstīs un Baltijā. “Swedbank” ir pārstāvēta ne tikai Ziemeļvalstīs un Baltijā, bet arī Krievijā, Ukrainā, Luksemburgā, Spānijā, ASV, Ķīnā un Japānā.

Latvijā pašlaik jau darbojas grupas dzīvības apdrošināšanas kompānijas "Hansa Elukindlustus" filiāle, vēsta BNS. Pašlaik Latvijā ir 11 risku apdrošināšanas kompānijas, kā arī trīs ārvalstu risku apdrošinātāju filiāles.

(pievienota pēdējā rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses