Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - “Latvijas Krājbanka” par Ls 2,714 miljoniem iegādāsies AAS “Baltikums dzīvība”

A/s “Latvijas Krājbanka” par 2 714 235 latiem iegādāsies 99,79% apdrošināšanas akciju sabiedrības “Baltikums dzīvība” akciju, informē banka.Attiecīgs līgums par 2 511 895 akciju iegādi parakstīts ar a/s “Akciju komercbanka “Baltikums””, SIA “Sergey Peshkov Holdings” un SIA “Alexander Peshkov Family Holdings”.

Vienas akcijas nominālvērtība ir viens lats, “Baltikums dzīvība” reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls ir 2 517 059 lati. Darījums noslēgsies pēc kontrolējošo institūciju atļauju saņemšanas un nepieciešamo procedūru un norēķinu veikšanas, bet ne vēlāk kā četru mēnešu laikā no līguma slēgšanas dienas.AAS “Baltikums dzīvība” darbojas kopš 1992.gada un piedāvā dzīvības apdrošināšanas pakalpojumus un citus apdrošināšanas veidus. Iegādājoties apdrošināšanas sabiedrību, “Latvijas Krājbanka” ir nodrošinājusi saviem klientiem iespēju veikt dažāda veida uzkrājumus visa dzīves cikla garumā – sākot ar bērna dzīvības apdrošināšanu un bērnu depozītu, līdz pat pensiju izmaksai, skaidro banka.

Savukārt “Akciju komercbanka “Baltikums””, kas par 2,5 miljoniem latu pārdos sev piederošos 93,46% akciju, šo soli skaidro ar to, ka banka stingri pieturas pie iepriekš izvēlētās stratēģijas, neorientējas un neplāno orientēties nākotnē uz liela daudzuma privātpersonu apkalpošanu jeb retail banking.

Kā norāda banka, tā darbojas ar skaidri noteiktu specializāciju divos banku industrijas pamatvirzienos - tirdzniecības un jūras transporta finansēšanā, kā arī finanšu tirgu investīciju produktu pārdošanas un turīgu klientu privātkapitāla pārvaldības jomā. Paralēli šiem pamatvirzieniem “Akciju komercbanka “Baltikums”” darbības būtiski virzieni ir arī bankas pašu līdzekļu investēšana finanšu tirgos, kā arī banku pamatpakalpojumu
sniegšana korporatīvajiem klientiem.

(pievienotas pēdējās divas rindkopas)



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses