Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - RSK īpašuma apdrošināšanas portfeli pārņem "Balta"

Likvidējamās a/s RSK apdrošināšana īpašuma apdrošināšanas portfeli pārņems apdrošināšanas sabiedrībai Balta, informē uzņēmums. Attiecīgu atļauju šā gada 6.augustā izsniegusi Finanšu un kapitāla tirgus komisija.

Līdz ar to tagad RSK īpašuma apdrošināšanas bijušos klientus apkalpo Balta, kas uzņemas visas saistības, kas izriet no agrāk noslēgtajiem līgumiem. Attiecīgie RSK klienti tiks integrēti esošajā biznesā.

RSK bijušajiem klientiem tas nozīmē, ka turpmāk viņus apkalpos Balta. Iepriekš noslēgtie līgumi ar RSK turpina savu darbību bez izmaiņām noteikumos un pienākumos līdz noslēgto līgumu darbības termiņa beigām 

Tuvākajās dienās Balta izsūtīs informatīvas vēstules saviem jaunajiem klientiem, lai vērstu uzmanību uz praktiskiem turpmākās sadarbības aspektiem, kas katram klientam ir svarīgi, piemēram, kā pieteikt atlīdzības gadījumu, kā turpmāk veikt maksājumus, ja tādi ir iepriekš atrunāti noslēgtajā līgumā, kā arī - kur vērsties ar jautājumiem. 

RSK pārstāve Laila Raiskuma biznesa portālam Nozare.lv pastāstījusi, ka, lai gan piedāvājums pārņemt RSK portfeli tika izsūtīts visiem tirgus dalībniekiem, interesi par to izrādīja tikai trīs spēlētāji, no kuriem sarunas tika sāktas tikai ar Baltu, jo tā iesniedza konkrētu piedāvājumu. Baltai tika nodoti virs 1000 līgumiem. 

Par pārējiem apdrošināšanas veidiem - veselības apdrošināšanu un nelaimes gadījumu apdrošināšanu - RSK nav saņēmusi citu tirgus dalībnieku piedāvājumus, līdz ar to par to pārņemšanu sarunas nenotiek.

(pievienotas pēdējās divas rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairāk jākrāj pašiem

Grozījumi Pensiju likumā nosaka to, ka laika periodā no 2025. gada 1. janvāra līdz 2028. gada 31. decembrim pensiju 2. līmenī tiek novirzīti vien 5% no bruto algas, savukārt 15% tiks novirzīti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses