Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Parex banka" kopā ar Hosē Karrerasu savāc ziedojumu ar leikēmiju slimiem bērniem Latvijā

Vakar Parex bankas organizētajās labdarības vakariņās kopā ar pasaulslaveno tenoru Hosē Karrerasu (Jose Carreras) tika savākts ziedojums par kopējo summu 25 975 LVL, kas nonāks ar leikēmiju slimu bērnu ārstēšanai Latvijā. Labdarības vakariņās piedalījās un ziedoja Parex bankas klienti un sadarbības partneri.

Labdarības akcija – ziedojumu vākšana ar leikēmiju slimiem bērniem – notiks arī Hosē Karrerasa koncerta laikā šovakar Dzintaru koncertzālē. Uz šo koncertu kā viesi ir uzaicināti arī vairāki ar leikēmiju slimi Latvijas bērni.Hosē Karreras arī pats ir pārslimojis leikēmiju, no kuras atbrīvoties viņam palīdzēja ASV sekmīgi veikta kaulu smadzeņu pārstādīšanas operācija. Pēcāk pasaulslavenais tenors Hosē Karreras izveidoja labdarības fondu, kas sniedz palīdzību ar leikēmiju slimu cilvēku ārstēšanai un rehabilitācijai. Labdarības fonda centrālais birojs atrodas Spānijas pilsētās Barselonā, bet tā filiāles ir izvietotas gan ASV, gan Vācijā. Latvijā ar leikēmiju slimiem bērniem palīdz Mārtiņa fonds, kura direktore Elita Keiša Hosē Karrerasam preses konferences laikā uzdāvināja mazo leikēmijas slimnieku veidotas aplikācijas.

Hosē Karreras Latvijā koncertē pēc desmit gadu pārtraukuma. Tāpat kā iepriekšējā reizē, tā arī šoreiz viņa koncerta norisi atbalsta Parex banka. Kā jau rakstīts iepriekš, koncerts notiks šovakar – 26.jūnijā Dzintaru koncertzālē. Hosē Karreras uzstāsies ar koncerta programmu Vidusjūras kaislība. Tajā būs ārijas no itāliešu operām, kā arī neapoliešu un spāņu dziesmas. Hosē Karreras koncertēs Jaunā itāļu kvarteta un sava pastāvīgā pianista Lorenco Bavaha pavadījumā.

„Mākslā un kultūrā mēs ticam vērtībām, kas saglabājas gadiem ilgi un ar laiku kļūst tikai spilgtākas un daudznozīmīgākas. Tieši tā var raksturot Hose Karrerasa daiļradi. Latvijā mākslinieks nav pirmo reizi – un Parex banka atkal atbalsta viņa viesošanos mūsu valstī. Novēlu neaizmirstamus iespaidus mums visiem – Hose Karrerasa talanta cienītājiem!” uzsver Parex bankas Direktoru padomes priekšsēdētājs Viktors Krasovickis.

Par Parex banku:
Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk kā 4,34 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankā un tās filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2600 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 14 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāle Berlīnē ar klientu apkalpošanas centriem Hamburgā un Minhenē, filiāle Stokholmā ar klientu apkalpošanas centru Malmē, filiāle Tallinā ar klientu apkalpošanas centru Narvā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody's Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).


Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses