Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Pieteikta Krājbankas maksātnespēja

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) Rīgas apgabaltiesā šodien iesniegusi pieteikumu par AS Latvijas Krājbanka maksātnespēju un lūgusi Rīgas apgabaltiesu lemt par Aigara Lūša apstiprināšanu par tās maksātnespējas procesa administratoru.

Maksātnespējas procesa administratora kandidāts Aigars Lūsis pēc FKTK lūguma apliecināja, ka Krājbankas maksātnespējas procesā piesaistīs arī zvērinātu revidentu komercsabiedrību un zvērinātu advokātu biroju ar pārstāvības nodrošinājumu ārvalstīs.

Administratoru kandidātu sākotnējo profesionālo atlasi veica Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas valde, kura kā visatbilstošāko bija norādījusi Aigara Lūša kandidatūru. Arī valsts aģentūra Maksātnespējas administrācija no asociācijas ieteiktajiem kandidātiem par visatbilstošāko kandidātu maksātnespējas procesa vadībai atzina Aigaru Lūsi. Komisija izvērtēja visu administratoru kandidātu atbilstību Kredītiestāžu likuma prasībām, to reputāciju un pieredzi līdzvērtīgu komercsabiedrību maksātnespējas procesu vadībā. Tāpat tika izvērtēti administratoru kandidātu iesniegtie rīcības plāni par Krājbankas maksātnespējas procesa vadību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses