Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Portālā publicē banku pārņemto objektu datubāzi

Latvijā darbu sācis portāls, kurā apkopota informācija par banku un līzinga kompāniju no parādniekiem pārņemto īpašumu pārdošanu, informē portāla veidotāji.

Ieķīlāto, banku pārņemto un pārdodamo īpašumu katalogs "Banksale.eu" sastāv no trim daļām: nekustamais īpašums (mājas, dzīvokļi, zemes gabali, komercobjekti, rūpnieciskie objekti), transports (vieglais, komerctransports, lauksaimniecības), aprīkojums (birojam, sadzīvei, mājai).

Kā liecina portāla veidotāju sniegtā informācija, datubāzi papildina pašas bankas. 

Lietuvā banku pārņemto un pārdodamo īpašumu katalogs "Banksale.eu" darbību uzsāka janvārī, mēnesī to apmeklē vismaz 50 000 unikālo lietotāju. Vairāku mēnešu laikā bankas pārdevušas vairākus desmitus nekustamā īpašumu objektu, simtiem transporta un aprīkojuma vienību, informē portāla veidotāji. Rudenī iecerēts atvērt projekta "igauņu daļu". 

"Banksale.eu" datubāzē ir apmēram 15 000 sludinājumu. Šobrīd vairākums sludinājumu atteicas uz banku pārņemto un pārdošanā laisto aprīkojumu, kā arī transporta līdzekļiem. Tomēr pēdējā laikā arvien vairāk tiek iesniegti paziņojumi par pārdošanā esošiem nekustamā īpašuma objektiem. Tiek plānots, ka līdz gada beigām "Banksale.eu" datubāzē būs vismaz 10 000 banku pārdošanā laisto īpašuma vienību Lietuvā, Latvijā, Igaunijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses