Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PR: 29.maijā "Parex banka" Makšiem un Maksimiem dāvina kinokartes

Atzīmējot Maxi konta tēla – pikseļsunītis Makša vārda dienu, sestdien, 29. maijā  Parex banka rīko īpašu akciju – ja klients, kuram vārds ir Maksis vai Maksims, 29. maijā bankā atver jaunu Maxi kontu, viņš papildus saņems arī kinokarti uz kinoteātri Parex Plaza. Ja esošais bankas klients, atvedīs savu draugu Maksimu vai Maksi, kas atvērs Maxi kontu, tad vienu kinokarti saņems klients, kurš ir atvedis draugu, kā arī Maksis vai Maksims, kurš ir atvēris jaunu Maxi kontu.

Saskaņā ar Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes datiem, pašlaik Latvijā ir 6692 Maksimi un 102 Makši.

Kinokartes 29. maijā saņems arī jau esošie bankas klienti, kurus sauc Maksims vai Maksis, un kuri bankā ir atvēruši Maxi kontu.

No 25. maija krājēja virtuālais draugs pikseļsunītis Maksis dzīvo Parex bankas internetbankā. Ja klients papildina savu Maxi kontu, līdzvērtīgi pieaug arī pikseļsunīša bagātība viņa dzīvesvietā. Pikseļsunītis Maxis darbojas arī sociālajos portālos Facebook.com un Twitter.com Sīkāka informācija par Maksi pieejama www.maxis.lv.

2009. gadā Maxi konts bija populārākais Parex bankas produkts. Maxi konts ir ļoti vienkāršs produkts ar augstu ienesīgumu – 3,9% gadā latos un 2,9% gadā eiro, turklāt nav noteikta minimālā noguldījuma summa un termiņš, tādēļ tas domāts visplašākajam klientu lokam. Tāpat, izmantojot Maxi kontam piesaistīto karti, klientiem ir nodrošināta 24 stundu piekļuve uzkrātajai naudai.

 Par Parex banku:

Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā ap 1800 darbinieku. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 13 pasaules valstīs, tajā skaitā Vācijā, Zviedrijā, Igaunijā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express® sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Šobrīd bankas 76,6% akciju īpašnieks ir Privatizācijas aģentūra, bet 19,7% - Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka. 2009. gada augustā Parex banka ir pievienojusies Eiropas ētikas kodeksam hipotekārās kreditēšanas jomā. 2010. gadā kampaņā Uzslavē labu servisu! banka tika atzīta par vienu no uzslavētākajiem uzņēmumiem finanšu sektorā, saņemot 23 917 uzslavas.


Papildu informācija:

Inga Saleniece
Korporatīvo komunikāciju vadītāja
Parex banka
Tālr. 67778870 vai 26564629
E-pasts: [email protected]


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses