Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Arī Rēzeknē būs pieejamas bezmaksas konsultācijas kredītņēmējiem

No nākamās nedēļas (3.augusta) kredītņēmējiem, kam ir nepieciešams speciālista padoms, Rēzeknē būs pieejamas Latvijas Kredītņēmēju apvienības (turpmāk – LAKRA) konsultanta, zvērināta advokāta Artūra Patmalnieka bezmaksas konsultācijas.

Kā ziņots iepriekš, pagājušajā piektdienā, 24. jūlijā Rēzeknē notika pirmais LAKRA rīkotais bezmaksas seminārs kredītņēmējiem. Tā mērķis bija sniegt ieskatu tipiskākajās kredītņēmēju problēmsituācijās un to iespējamajos risinājumos. Semināra apmeklētāji atzina, ka problēmas esot gan ar kredītmaksājumu veikšanu, gan komunikācijā ar kredītiestādi. „Arī Latgalē dzīvojošajiem ir nepieciešamas individuālas konsultācijas, taču ne katrs spēj atļauties mērot ceļu uz Rīgu, lai bez maksas tās saņemtu pie LAKRA konsultantiem. Kredītņēmēju problēmas samilzt un ik dienu strādājot ar saviem klientiem es to ļoti labi redzu. Tāpēc esmu nolēmis iesaistīties kredītņēmēju atbalsta tīklā un dalīties ar savām zināšanām un pieredzi,” uzsver A.Patmalnieks. Tāpat kā pārējie speciālisti arī A.Patmalnieks savā prakses vietā bez maksas konsultēs tikai LAKRA biedrus.

Jau gada sākumā LAKRA aicināja Latvijas juristus rast iespēju bez atlīdzības konsultēt kredītņēmējus, kas nonākuši problēmsituācijās ar kredītiestādēm. Diemžēl atsaucās tikai neliels skaits Rīgā praktizējošu juristu, kā arī virkne finansistu un ekonomistu. Tā kā LAKRA ir saņēmusi informāciju, ka dažādas personas uzdodas par kredītņēmēju aizstāvjiem un dažādām metodēm piedāvā risināt kredītņēmēju problēmas, tad LAKRA atgādina, ka visu apvienības konsultantu vārdi ir atrodami LAKRA mājas lapā www.kreditnemeji.lv , kur var pārliecināties par speciālista sadarbību ar apvienību.

Kredītņēmēji, kas vēlas pieteikties uz konsultāciju Rēzeknē pie A.Patmalnieka, ir aicināti zvanīt pa tālruni 22108059. A.Patmalnieks pieņem Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 88. Savukārt kredītņēmēji, kuri vēlas konsultēties pie speciālistiem Rīgā, lai pieteiktos uz konsultāciju, jāzvana uz LAKRA pa tālruni 20042039.

Latvijas Kredītņēmēju apvienība
Tālr.: 27005009 vai 20042039
E-pasts: [email protected]
Papildu informācija par LAKRA – www.kreditnemeji.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses