Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Baltijā lielākais apdrošināšanas brokeris veido apvienoto vadības komandu

Ar mērķi radīt jaunu Panbaltijas organizāciju Aon ir apstiprinājis jaunu vadības komandu, kuru turpmāk vadīs Giedrjus Kazlausks (Giedrius Kazlauskas). Par šīm izmaiņām paziņoja Onno Jansens, Aon vadītājs Centrālajā un Austrumeiropā.

"Mūsu klienti šajā reģionā sākuši konsolidēt savu darbību Panbaltijas līmenī. Šāda tendence ir raksturīga arī apdrošināšanas tirgiem kopumā. Lai gan esam lielākā un visprofesionālākā kompānija Baltijā, kura sniedz risku aizsardzības pakalpojumus, šobrīd strādājam atsevišķi uz trīs pietiekami maziem tirgiem," – atzīmēja Jansena kungs.

Par Baltijas menedžeru komandas vadītāju ieceltais Giedrjus Kazlausks paziņoja: "Šis solis ir lieliska iespēja vēl labāk organizēt mūsu darbu, tā pilnveidojot savas spējas reaģēt uz klientu mainīgajām vajadzībām un dot tiem labāko no tā, ko piedāvā Aon. Jaunajai Baltijas menedžeru komandai ir lieliska iespēja radīt organizāciju, kas var efektīvi darboties Baltijas līmenī un tajā pašā laikā garantēt, ka vietējie klienti var saņemt šeit labāko servisu, kurš tiek nodrošināts ar mūsu globālo resursu palīdzību. Lēmumi par turpmākajām organizatoriskajām izmaiņām, kuras ļaus Aon darboties Baltijā kā vienotai struktūrvienībai, tiks pieņemti un ieviesti līdz 2009. gada beigām."

Lai efektīvāk izmantotu iespējas, kuras piedāvā tirgus Panbaltijas līmenī, tāpat Baltijas menedžeru komandā iekļauti Žilvins Petrausks (Zilvinas Petrauskas; Lietuva), Ņina Kukuškina (Latvija), Kaido Konsaps (Kaido Konsap; Igaunija) un Rains Eplers (Rain Epler; viņa kompetencē - Automotive and Affinity Services).

Par kompāniju Aon

Aon Latvia ietilpst Aon Corporation (NYSE:AOC), kas ir pasaules līderis risku vadības, apdrošināšanas un pārapdrošināšanas brokeru pakalpojumu un konsultāciju par personāla vadību sniegšanas sfērā. Vairāk kā 37 tūkstoši Aon profesionāļu visā pasaulē nodrošina saviem klientiem inovatīvu un efektīvu pieeju risku vadībā un lēmumos, kuri vērsti uz produktīvu personāla darbu. Kompānijas plašie resursi, nozares zināšanas un tehniskā pieredze vietējos tirgos ir pieejamas, pateicoties 500 birojiem vairāk nekā 120 pasaules valstīs. Aon tika nosaukta par pasaulē labāko brokeri 2008. un 2009. gada apdrošināšanas pētījumos, kuru veica žurnāls Euromoney. Tāpat 2008. gadā Aon ieņēma pirmo vietu pasaulē lielāko apdrošināšanas brokeru reitingā, kuru sastāda žurnāls Business Insurance un kurš balstās uz brokeru ieņēmumu summām no pārapdrošināšanas operācijām un apdrošināšanas veidiem, kas paredzēti juridiskām personām un privātpersonām. Pēc konsultāciju kompānijas A.M. Best datiem, 2007. un 2008. gadā pēc brokeru ieņēmumu summas Aon ierindojās pirmajā vietā starp pasaules apdrošināšanas brokeriem. Savukārt Business Insurance 2007. un 2008. gadā veiktajā aptaujā lasītāji to nosaukuši par labāko apdrošināšanas un pārapdrošināšanas starpnieku, labāko konsultāciju firmu darbinieku motivācijas jautājumos. Sīkāka informācija par Aon: www.aon.com

Par Aon Baltijā

Aon ir vadošais apdrošināšanas brokeris Baltijas valstīs. Uzņēmums darbojas Lietuvas (kopš 2000. gada), Igaunijas (kopš 1999. gada), Latvijas (kopš 2001. gada) tirgos un apkalpojis vairāk nekā 1 500 korporatīvos klientus. Ar Aon Baltijas biroju dalību parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoms 2008. gadā pārsniedza 55 milj. EUR. 

Papildu informācija:

Ņina Kukuškina, apdrošināšanas brokeru un risku vadības konsultantu uzņēmuma Aon Latvia vadītāja,

tālr.: 67892551; e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses