Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: BTA arī brīvdienās un svētku dienās klientam nodrošina pilnu servisu

Rūpējoties par savu klientu drošību un sirdsmieru arī brīvdienās, AAS "BTA" nodrošina iespēju saņemt apdrošināšanas pakalpojumus ne vien brīvdienās, bet arī svētku dienās 24 stundas diennaktī, izmantojot interneta un telefona servisu.BTA ļoti rūpīgi ir strādājusi pie to apdrošināšanas veidu nodrošinājuma internetā, par kuru iegādi cilvēks parasti pieņem lēmumu pēdējā brīdī, proti – Ceļojumu apdrošināšana un OCTA.

Internetā šos apdrošināšanas pakalpojumus var iegādāties ātri un izdevīgi – ceļojumu apdrošināšanu par 15% lētāk, OCTA – vismaz par 5% lētāk nekā filiālēs. Tāpat BTA attīstījusi savu klientu atbalsta dienestu (tālr. 26121212), ko iespējams sazvanīt ikdienu jebkurā diennakts laikā no jebkuras vietas pasaulē. Pa tālruni iespējams saņemt ne vien profesionālas konsultācijas, bet arī iegādāties visus apdrošināšanas veidus, norēķinoties ar kartes palīdzību, Ilva Priedniece, AAS "BTA" Mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta direktore: "Bieži vien cilvēki, gatavojoties svētkiem, piemirst par tādām gluži prozaiskām lietām kā apdrošināšana. Gadās, ka par ceļojuma apdrošināšanu atceramies, jau sēžot lidostas uzgaidāmajā telpā, bet par OCTA un KASKO – brīdī, kad pēc svētku svinēšanas, jādodas mājup. Tas viss ir cilvēciski saprotams, jo īpaši pirmssvētku laikā. Savukārt jau ceļā esot, ir daudz sarežģītāk nokārtot piemirstās lietas, kas var sagādāt nevajadzīgas rūpes un raizes svētku laikā. Tāpēc BTA bija svarīgi saviem klientiem brīvdienās un svētku dienās nodrošināt līdzvērtīgu servisu kā darba dienās, lai cilvēki neizjustu apdrošinātāja atbalsta trūkumu, un mēs varētu veikt klientu apkalpošanu ar attālinātās saziņas līdzekļu palīdzību. Tāpēc mūsu interneta pakalpojums un telefona atbalsta dienests izveidoti tā, lai cilvēks ar to palīdzību jebkurā laikā varētu atrisināt visas ar apdrošināšanu saistītas problēmas. Līdz ar to klientu atbalsta tālrunim nekad nav pieslēgts automātiskais atbildētājs, tālab klients var saņemt profesionāļu palīdzību un konsultācijas uzreiz."

Ja nu tomēr būs noticis negadījums, arī tad var paļauties uz apdrošinātāju, jo negadījumu populārākajos apdrošināšanas veidos var operatīvi pieteikt ar interneta palīdzību un zvanot uz klientu atbalsta dienestu, kur var saņemt konsultācijas, kā rīkoties. Pēc Ceļu satiksmes negadījuma par klientu atbalsta tālruni varat izsaukt BTA autodienestu uz negadījuma vietu, kur BTA speciālisti palīdzēs nokārtot formalitātes un aizstāvēs jūsu intereses.

Papildus informācija:
Ilva Priedniece
BTA Mārketinga un Sabiedrisko attiecību vadītāja
tālr.: 26121212

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses