Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

PR: ERGO sabiedrības Latvijā iepriecinās bērnu sociālās aprūpes centru iemītniekus

ERGO sabiedrības Latvijā atbalstīs Labklājības ministrijas organizēto labdarības akciju sociālās aprūpes centriem un Ziemassvētkos sarūpēs dāvanas 8 Latvijas bērnu sociālās aprūpes centru bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem. 

„Man ir patiess prieks, ka šajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā labklājības nozares institūciju darbinieki sadarbībā ar ERGO sabiedrībām Latvijā dāvās prieka mirkļus sociālās aprūpes centru iemītniekiem. Aicinu ikvienu atvērt savu sirdi gaišām domām un labiem darbiem, sniedzot palīdzību mazāk aizsargātajām sabiedrības grupām gan Ziemassvētkos, gan visa gada garumā,” labklājības ministre Iveta Purne.

"Ziemassvētki ir laiks, kad rodas īpaša vēlme iepriecināt cilvēkus, sevišķi tos bērnus, kuru ikdiena nav tik saulaina kā viņu vienaudžiem. Mēs ceram, ka mūsu atbalsts sociālās aprūpes centru bērniem dāvinās Ziemassvētku brīnumu un iepriecinās mazās sirsniņas arī pēc svētkiem," skaidro ERGO sabiedrību Latvijā valdes locekle Ingrīda Ķirse.

Apzinot sociālās aprūpes centru iemītnieku vēlmes, gada baltākajos un gaišākajos svētkos iecerēts viņus iepriecināt ar dažādām jaukām un noderīgām dāvanām –  grāmatām, galda spēlēm, rokdarbu materiāliem, ar zīmēšanai, veidošanai un floristikai  nepieciešamām lietām, kā arī higiēnas precēm.

Sarūpētās dāvanas saņems bērnu sociālās aprūpes centri “Liepāja”, “Rīga”, “Teika”, “Kalkūni”, “Baldone”, kā arī sociālās aprūpes centri “Ezerkrasti” un “Veģi”.

ERGO ikdienas darbs ir saistīts ar drošības sniegšanu pieaugušajiem, taču ne mazāk svarīga kompānijai ir arī Ļatvijas bērnu un jauniešu nākotne, drošība un labklājība, tādēļ kopš 2001.gada studēt gribošiem jauniešiem, kuri palikuši bez vecāku apgādības, tiek piešķirtas ERGO stipendijas mācībām augstskolās, pērn sadarbībā ar Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienību organizēja akciju „Ziemassvētku kartiņa – atspulgs Latvijas bērnu drošības sajūtai”, savukārt šogad, papildus iesaistei Labklājības ministrijas rīkotajā akcijā, ERGO atbalsta Rīgas Doma Zēnu kora braucienu uz Japānu.

Uzziņai:
ERGO Latvija un ERGO Latvija dzīvība ir apdrošināšanas sabiedrības, kas savu darbību uzsāka 2001.gadā, apvienojot vairākas Latvijas apdrošināšanas tirgū strādājošas apdrošināšanas sabiedrības - Rīgas Fenikss, Alterna un Latgarants.
Šobrīd ERGO ir plašākais pārdošanas tīkls Latvijā ar 7 reģionālajiem centriem, kas koordinē 78 birojus, 42 aģentūrām, 408 apdrošināšanas starpniekiem, kā arī pārstāvību 48 brokeru sabiedrībās un 6 bankās. ERGO sniedz daudzpusīgu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu – gan risku apdrošināšanā, gan dzīvības apdrošināšanā.

ERGO Latvija AAS un ERGO Latvija Dzīvība AAS pārstāv starptautisko apdrošināšanas sabiedrību ERGO, kas apvieno 135 apdrošināšanas sabiedrības 22 Eiropas valstīs. Apdrošināšanas grupas mītne ir Diseldorfā, Vācijā un tās lielākais akcionārs ir starptautiskā pārapdrošināšanas sabiedrība Münich Re. ERGO apdrošināšanas grupa ieņem pirmo vietu Eiropā veselības un juridisko pakalpojumu apdrošināšanas jomā.

Papildu informācija:
Tālr. 67081941
E-pasts [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses