Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: "Ferratum" - nebanku kreditors iestājas par patērētāju tiesību ievērošanu

Ferratum Latvia uzsākusi atbalstu informatīvajai kampaņai „Runā Droši! Tās ir Tavas patērētāja tiesības Eiropas Savienībā!" Somijas izcelsmes kompānija ir pirmais nebanku kreditētājs Latvijā, kas ir pievienojusies kampaņai, lai sniegtu vairāk informācijas saviem klientiem par viņu patērētāju tiesībām.

Eiropas Savienības informatīvās kampaņas atbalstam Latvijā jau pievienojušās deviņas lielākās bankas: Latvijas Krājbanka, DnB NORD Banka, SEB banka, Nordea banka, Swedbank, Parex Banka, Hipotēku banka, Trasta komercbanka un Norvik banka, kā arī lielākie lielveikalu tīkli Rimi un Maxima.

 „Mēs esam Eiropas kompānija un savā darbībā visās 12 valstīs vadāmies pēc vienotiem principiem. Tieši tāpēc vienmēr esam pieturējušies pie stingriem nosacījumiem gan, izstrādājot klientu līgumus, gan klientu apkalpošanas standartus, gan piešķirot aizdevumus. Mūsu uzņēmums ir ieinteresēts, lai klients pilnībā saprot, kādu atbildību uzņemas, aizņemoties naudu ar interneta vai SMS palīdzību. Mūs interesē ilgtermiņa bizness un mēs esam ieinteresēti, lai klienti izmanto mūsu pakalpojumus atkārtoti.” uzsver Ferratum Latvia valdes loceklis Jevgenijs Leonovs.

„Atzinīgi vērtējam, ka mūsu kampaņas iniciatīvai ir pievienojies arī nebanku kreditētājs. Jāatzīst gan, ka patēriņa kreditēšanas lauciņā vēl ir ļoti daudz darāmā gan līgumu sakārtošanā, lai līgumos nebūtu netaisnīgu līgumu noteikumu, gan arī patērētāju informēšanā, lai tie aizņemtos patiešām atbildīgi, izvērtējot savas finanšu iespējas, kā arī, lai rūpīgi izlasa līgumu un izprot saistības, ko uzņemas, ņemot kredītu.” Eiropas Komisijas „Runā Droši! Tās ir Tavas patērētāja tiesības Eiropas Savienībā!" pārstāve Sanita Gertmane.

„Mēs rūpīgi izskatām katru pieteikumu, kas, no vienas puses nozīmē, ka varam piedāvāt elastīgāku pakalpojumu nekā šobrīd piedāvā banku sektors, bet no otras - garantējam rūpīgu potenciālo klientu atlasi. Mūsu mērķis nav aizdot pilnīgi visiem, bet gan aizdot cilvēkam īstermiņa vajadzībām,” akcentē J. Leonovs.

Somijas izcelsmes kompānija Ferratum Latvia ir pirmā Latvijā un pasaulē, kas uzsāka izsniegt ātros naudas aizdevumus privātpersonām ar interneta un SMS starpniecību. Tās uzņēmumi šobrīd darbojas 12 valstīs: Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Somijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Dānijā, Čehijā, Slovēnijā, Spānijā, Slovākijā.

Uzziņai:
SIA Ferratum Latvia darbību Latvijā uzsāka 2007.gada aprīlī. Kompānija izsniedz bez ķīlas naudas aizdevumus no 25 līdz 200 latiem dažu minūšu laikā ar interneta un sms starpniecību. www.ferratum.lv

Jevgenijs Leonovs
SIA Ferratum Latvia valdes loceklis

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Toma
Sabiedrisko attiecību konsultante
Tālr.: 67481999, Mob.: 29474651, epasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses