Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PR: Jau 14 000 "Mana dizaina kartes" īpašnieki: populārākie dizaina tēli – dzīvnieku attēli

Jau 14 000 klientu gada laikā ir izvēlējušies izveidot karti ar pašu radīto dizainu, kopš Swedbank (Hansabankas jaunais vārds no septembra) kā pirmā Latvijā pirms gada ieviesa šādu inovatīvu piedāvājumu jeb „Mana dizaina karti”. Populārāko dizaina tēlu virsotnē patlaban ir dzīvnieku attēli, taču TOP 10 iekļuvuši arī ziedi, Ēģiptes piramīdas, gliemežvāki, Swedbank Centrālā ēka Latvijā un arī… mugurkauls.

Maksājumu kartes ar savu, unikālu dizainu izvēlas ļoti plašs cilvēku loks: vairāk kā 14 000 Swedbank „Manas dizaina kartes” īpašnieku vidū jaunākajam ir 5 gadi, bet vecākajam – 80 gadi!

„Piedāvājums „Mana dizaina karte” tapa pērn septembrī. Bankas veiktais pētījums uzrādīja, ka gandrīz katram otrajam Latvijas iedzīvotājam (40%) ir svarīgi, lai norēķinu kartes dizains būtu personisks – tāds, kurā var atpazīt sev tuvas vietas, lietas vai vērtības,” stāsta  Swedbank Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja un valdes locekle Latvijā Oksana Sivokobiļska.

Vairāk kā 60% Swedbank klientu radījuši unikālas kartes, uzliekot sev tuvus fotomirkļus uz kartes. 40% savas kartes dizainu izvēlējušies no bankas piedāvātajām 10 galerijām: Rīga, Latvija, Spēks, Daba, Ziedi, Dzīvnieki, Tekstūras, Bezgalība, Pasaules mantojums un Jauniešiem. Galerijas tiek pastāvīgi atjaunotas un papildinātas.

Papildu informācijai:
Kristīne Jakubovska
preses sekretāre
Swedbank
Tel. 67444560, Mob. 29128208
[email protected]

Par Swedbank
Swedbank ir Hansabankas stratēģiskais investors jau kopš 1998. gada.  2005.gada pavasarī Swedbank grupa iegādājās 100% Baltijas Hansabankas grupas akcijas. Swedbank ir viena no lielākajām finanšu institūcijām Ziemeļvalstīs un Baltijā. Šobrīd Swedbank grupa darbojas ne tikai Zviedrijā, Baltijā, Krievijā, Ukrainā, bet arī Somijā, Norvēģijā, Dānijā, Spānijā, ASV, Ķīnā un Japānā. Grupā strādā vairāk nekā 22,000 darbinieku. Swedbank grupas klientu skaits  ir 9 miljoni privātpersonu un 600 tūkstoši uzņēmumu. Uz 2008.gada martu grupas aktīvi ir ap 170 miljardiem eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses