Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 29. oktobris
Laimis, Laimonis, Elva, Elvijs, Elvis

PR: Korporatīvo finanšu kompānija „Laika Stars” atver pārstāvniecību Londonā

Šā gada sākumā korporatīvo finanšu kompānija „Laika Stars” atvērusi pārstāvniecību vienā no Eiropas finanšu metropolēm – Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā. Pārstāvniecības galvenais uzdevums ir piesaistīt jaunus finansējuma veidus un avotus mūsu valsts uzņēmumiem.

„Laika Stars” valdes priekšsēdētājs Vadims Jerošenko skaidro: „Mēs labi redzam, ka šodien, ekonomiskās krīzes apstākļos Latvijas uzņēmumiem kļūst arvien grūtāk piesaistīt finanses jauniem projektiem, kas varētu tiem palīdzēt izdzīvot un no jauna celt mūsu valsts ekonomiku. Taču kreditēšanas un citas finanšu piesaistes iespējas patlaban ir ļoti ierobežotas, bankas nelabprāt izsniedz kredītus, arī valdības garantiju un gatavības palīdzēt īsti nav. Tai pašā laikā vairāk pieredzējušas valstis, tostarp Lielbritānija, rīkojas gluži pretēji – atvieglo nodokļu slogu, veicina kreditēšanu un citu finanšu avotu piesaisti utt. Tāpēc mēs ceram, ka sadarbība ar britiem šajā pietiekami grūtajā laikā nāks par labu Latvijas uzņēmējiem.”

Londonas biroju vada investīciju brokeris Nasims Ullah (Naseem Ullah), kuram ir vairāk nekā 20 gadu darba pieredze dažādu Lielbritānijas uzņēmumu biznesa attīstības vadībā un banku nozarē. N.Ullah šajā nedēļā ieradies Latvijā, lai informētu Latvijas uzņēmumus par alternatīvām finanšu resursu piesaistes iespējām – 12. februārī plkst. 10.00 „Hotel Bergs” Lielajā zālē N.Ullah Biznesa brokastīs tiksies ar ieinteresētiem vietējiem uzņēmējiem.

Ar Lielbritānijas pārstāvniecības starpniecību vietējiem uzņēmumiem tiks piedāvātas vairākas finansējuma iespējas, tostarp finansējuma piesaiste uzņēmuma attīstībai (sākot no biznesa idejas vai jauna uzņēmuma finansēšanas un beidzot ar uzņēmuma darbības paplašināšanu), tā iegādei vai atsevišķu kompāniju apvienošanai, kā arī vajadzības gadījumā banku aizdevumu refinansēšanai.


Papildu informācija:


Ieva Kustova

mob.tālr. 2948 2274

e-pasts [email protected]


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Viesturs Tamužs: Esmu bitkoina maksimālists

Uzņēmējs Viesturs Tamužs sarakstījis grāmatu “Bitkoins. Vienkārši” – tas ir pirmais latviešu valodā radīts skaidrojošs darbs par kriptovalūtu, kas gūst arvien lielāku popularitāti visā pas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses