Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Korporatīvo finanšu kompānija "Laika stars" uzņēmējiem palīdzēs risināt kredītu atmaksas problēmas

Korporatīvo finanšu kompānija "Laika Stars", pielāgojoties apkārtējās biznesa vides reālijām, kur patlaban dominē bažas par iespēju atdot savulaik uzņēmumu attīstībai ņemtos kredītus, šopavasar sāk uzņēmējiem piedāvāt jaunu konsultāciju virzienu - palīdzību kreditoru maksājumu pārvaldīšanā un restrukturizācijā, kā arī finanšu plānu izstrādē turpmākai uzņēmuma darbībai.

"Laika Stars" valdes priekšsēdētājs Vadims Jerošenko saka: "Vēl pirms dažiem gadiem daudziem uzņēmumiem aktuālie jautājumi bija jaunu finanšu resursu piesaiste uz iespējami izdevīgākiem nosacījumiem, jaunu tirgus nišu apgūšana un tirgus daļas paplašināšana, vairāku nozīmīgu nozares spēlētāju apvienošanās un līdzīgi darījumi, taču pēdējā pusgada laikā par absolūti nozīmīgāko jautājumu ir kļuvusi nepieciešamība optimizēt izdevumus un nokārtot savas kredītsaistības ar bankām un citām kredītiestādēm."

Finanšu konsultanti, nepieciešamības gadījumā piesaistot kvalificētus juristus, piedāvā ikvienam uzņēmumam, kurš saskāries ar šādām problēmām kvalitatīvu esošās maksājumu bilances auditu, scenārija izveidi sadarbībai ar kredītiestādēm un nepieciešamo klienta aizsardzības mehānismu izstrādi, kā arī finanšu plāna sagatavošanu turpmākai darbībai, ņemot vērā uzņēmuma kredītsaistības.

V.Jerošenko uzsver, ka patlaban lielākās grūtības daudziem sagādā tas, ka savulaik reģistrētajām ķīlām, pret kurām izsniegti kredīti biznesa attīstībai, vērtība pašreizējās ekonomiskās krīzes apstākļos ir būtiski kritusies, bet kredītiestādes, bez šaubām, nav gatavas starpību norakstīt zaudējumos. Šādos apstākļos nepieciešams katrā individuālā gadījumā rūpīgi izsvērt, kādas ir uzņēmuma izredzes - mēģināt restrukturēt kredītsaistības, piemēram, reģistrējot papildu ķīlu vai pagarinot maksājuma termiņu, vai arī meklēt citus risinājumus.

Korporatīvo finanšu kompānija "Laika Stars" dibināta 2000. gadā, un tās speciālisti ir atzīti biznesa vērtēšanas, investīciju projektu attīstības, finanšu vadības konsultāciju un finanšu apmācību eksperti. 2009. gada sākumā uzņēmums atvēris pārstāvniecību Londonā, kas dod iespēju apstākļos, kad finanšu pieejamība Latvijā kļuvusi īpaši ierobežota, piesaistīt papildu finanses no ārvalstu investoriem.

Papildu informācija:
Līga Bizune
mob.tālr. 2021 9952
e-pasts [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses