Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: "KrājDienas" apliecina tirgus tendences un uzrāda lielu popularitāti

Latvijas Krājbankas rīkoto KrājDienu rezultāti liecina, ka arī šajos ekonomiski sarežģītajos apstākļos cilvēki izmanto izdevīgu iespēju līdzekļus uzkrāt. Lielākoties uzkrājumi tiek veidoti eiro valūtā. KrājDienu noguldījuma popularitāte parāda veselīgu tendenci – censties atlikt iespējami lielāku naudas summu, uzlūkojot to par finansiālās stabilitātes garantu.  

Arī šogad Latvijas Krājbanka rīkoja Krājdienas – īpašu noguldījumu kampaņu, kuras laikā ir iespēja ieguldīt vienā no Krājbankas piedāvātajiem termiņnoguldījumiem ar īpaši izdevīgām likmēm. Klienti piedāvājumu uztvēra ar ļoti lielu interesi, desmit dienu laikā noguldot vairāk nekā 20 miljonus latu.

Spriežot pēc tirgū valdošajām likmēm, iedzīvotāju interesi noteica ne tikai augstā procentu likme, bet arī vairāki citi faktori. „Ievērojama loma bija termiņa izvēlei. Šoreiz Krājdienās trīs mēnešu noguldījuma termiņa vietā piedāvājām sešu mēnešu noguldījuma termiņu. Arī šodienas ekonomiskā situācija Latvijā ir mainījusi cilvēku filozofiju un aizvien vairāk klientu velta uzmanību naudas līdzekļu uzkrāšanai,” Krājdienu noslēgumā rezumē bankas Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja Ināra Basse.

Krājdienu noguldījumiem uz sešiem mēnešiem gada procentu likme latiem bija noteikta 12,19%, savukārt eiro – 8,19%.

Pēc Latvijas Komercbanku Asociācijas datiem uz 2009. gada aprīļa beigām AS „Latvijas Krājbanka” banku sektorā ieņēma trešo vietu pēc privātpersonu noguldījumu apjomiem un bija viena no Latvijas TOP 10 bankām pēc aktīvu apjomiem.

Latvijas Krājbanka šogad svin 85 gadu jubileju. Banka dibināta 1924. gadā un jau kopš saviem pirmssākumiem tās uzmanības centrā ir bijusi privātpersonu apkalpošana, sniedzot iespējami daudzveidīgu uzkrājošo produktu klāstu. Šobrīd Latvijas Krājbanka ir arī lielākā Latvijas komercbanka klientu apkalpošanas centru skaita ziņā.

Latvija un Krājbanka
Kopā jau 85 gadus

Kristīne Ozolniece
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tel.: 67068031
Mob.: 25912461
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses