Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PR: "Latvijas krājbankas" lotereja "Jūsu sapņu ceļojums ir tuvu" noslēgusies

Turpinās AS “Latvijas Krājbanka” dalība šī gada dziesmu un deju svētku projektos. Piektdien 5.septembrī “Latvijas Krājbankas” prezidents Mārtiņš Bondars apsveica XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku ietvaros organizētās loterijas “Jūsu sapņu ceļojums ir tuvu!” balvas ieguvēju Iru Ņikiforovu, pasniedzot 2 biļetes ceļojumam uz Grieķijas salām.

Jau ziņots, ka AS “Latvijas Krājbanka” dziesmu un deju svētku laikā izsludināja loteriju “Jūsu sapņu ceļojums ir tuvu!”, par kura dalībniekiem kļuva visi dziesmu un deju svētku dziedātāji, dejotāji un organizatori, kas bija saņēmuši Krājbankas izgatavotās multifunkionālās identifikācijas kartes. Aktivizējot šīs kartes no 15.maija līdz 8.augustam kā MasterCard tipa kredītkartes un ievadot bankomātā piešķirto PIN kodu, svētku dalībnieki piedalījās loterijā.

Loterijas laimests bija  tūrisma aģentūras “Impro ceļojumi” organizētais ceļojums 2 personām uz Grieķijas salām no 16. līdz 23.septembrim. Laimīgā loze krita kora “Loreleja” dalībniecei no Pļaviņām,  matemātikas skolotājai Irai Ņikiforovai, kas pauda prieku: “Kā skaistu un negaidītu pārsteiguma dāvanu savos 50 gados saņēmu loterijas „Jūsu sapņu ceļojums ir tuvu!" laimestu. Priecājos, ka  banka   uzņēmusies  svētku dalībniekiem sagādāt prieku.”

AS “Latvijas Krājbanka” prezidents Mārtiņš Bondars apsveica  laimētāju,  novēlot, lai ceļojums  kļūst par lielisku noslēgumu šī gada dziedošajai un dejojošajai vasarai.

“Latvijas Krājbanka” konsekventi realizē atbalstu Latvijas kultūras dzīvei. Šī gada lielākais un nozīmīgākais projekts Krājbankai bija piedalīšanās XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku atbalstīšanā, kļūstot pat svētku  Lieldraugu.

LK izgatavojusi aptuveni 40 000 multifunkcionālas identifikācijas kartes, kuras to īpašnieki pēc svētkiem varēja izmantot kā MasterCard tipa kredītkartes, tās aktivizējot. Tika radīta arī īpaši šiem Dziesmu un deju svētkiem veltīta karte “Svētku karte”. Darbojās 2 svētku minibankas un bankomāti Mežaparka Lielajā estrādē un Daugavas stadionā, kā arī  īpašs klientu apkalpošanas centrs Jēkaba ielā 2.

Ar LK atbalstu tapusi Mākslas akadēmijas inspirētās akcijas lielformāta glezna “Lielākais koris pasaulē”, bet sadarbībā ar izdevniecību Upe tuviem un tāliem  -  jauns latviešu tautasdziesmu CD “Skaisti dziedi”. Sadarbībā ar Vītola fondu  banka piešķīrusi īpašu stipendiju studentam – topošajam diriģentam.

“Latvijas Krājbanka” – tava tuvākā banka!

Kristīne Ozolniece
AS “Latvijas Krājbanka”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tel.: 67068031
Mob.: 25912461
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses