Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Latvijas Krājbankas Online bankai jauns dizains un funkcionāli uzlabojumi

Latvijas Krājbanka ir ieviesusi funkcionālus Online bankas (internetbanka) uzlabojumus un veikusi izmaiņas tās vizuālajā noformējumā. No 5.februāra Online bankas lietotājiem būs pieejami vairāki jauni pakalpojumi un tos uzrunās gaišs Online bankas fons, ko paspilgtinās Krājbankas zīmola zaļā krāsa dažādos toņos.

Funkcionālie uzlabojumi klientiem piedāvās papildus ērtības, kā arī paplašinās iespējas rīkoties ar saviem līdzekļiem. Turpmāk Online bankas lietotājiem būs iespēja veikt Online bankā ievadīto maksājumu šķirošanu, pieteikties Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras sagatavotu paziņojumu (piemēram, paziņojums par darba devēja nomaksāto algas nodokli) saņemšanai, un izmantot valsts un Rīgas pašvaldību e-pakalpojumus. Tuvākajā laikā Online bankas lietotājiem būs iespēja arī aplūkot un izdrukāt konta izrakstus par veiktajiem darījumiem, pārlūkot savu vērtspapīru portfeli un pieteikties pakalpojumiem „Tiešais debets” un „Pastāvīgais maksājums”.

Visiem interesentiem ir iespēja iepazīties ar jaunā dizaina Online banku www.onlinebanka.lv. Savukārt tie klienti, kuri vēl nav Krājbankas internetbankas lietotāji, varēs iepazīties ar Online bankas augstākminētajiem jaunajiem pakalpojumiem un jau šobrīd piedāvāto pakalpojumu klāstu, piemēram, iespēju veikt pārskaitījumus, noformēt noguldījumus, pieteikties pensiju 2.līmenim, aplūkot informāciju par norēķinu kartēm un aizdevumiem, izmantojot Online bankas demonstrācijas versiju – online.demo.lkb.lv. Pieteikties Online bankas lietošanai iespējams jebkurā Krājbankas klientu apkalpošanas centrā, noslēdzot līgumu.

Turpmākos trīs mēnešus Latvijas Krājbankas klientiem paralēli jaunā gaišā dizaina Online bankai būs iespēja izmantot Online bankas līdzšinējā dizaina versiju. Šāds risinājums ļaus klientiem pakāpeniski apgūt lapas sadaļu izkārtojumu un pierast pie jaunā dizaina.


Latvijas Krājbanka ir viena no pirmajām komercbankām Latvijā, kas 1999. gadā saviem klientiem sāka piedāvāt iespēju saņemt bankas pakalpojumus attālināti. Online bankā veiktie darījumi tiek izpildīti tiešsaistē, tā ir ērti un vienkārši lietojama.


Latvijas Krājbanka – Tava tuvākā banka!


Latvijas Krājbanka

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Kristīne Ozolniece

Tel.: 67068031

E-pasts: [email protected]


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses