Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: "Nissan" īpašniekiem Latvijā izveidota īpaša apdrošināšana - "Nissan Apdrošināšana"

Nissan Nordic Europe Oy un If apdrošināšana ir paplašinājuši līdzšinējo sadarbību zīmola automobiļu apdrošināšanas jomā Baltijas valstīs, izveidojot īpašu apdrošināšanu Nissan īpašniekiem - Nissan Apdrošināšana. Lietuvā un Igaunijā Nissan Apdrošināšanu uzsāka piedāvāt aprīlī, bet Latvijā – šī gada septembrī, tādējādi tagad tā ir pieejama visās Baltijas valstīs.

Nissan Apdrošināšana ir īpaša KASKO apdrošināšana jauniem, kā arī lietotiem Nissan automobiļiem. Nissan Apdrošināšana sevī ietver plašāko KASKO apdrošināšanas segumu, un tās galvenā priekšrocība - Nissan īpašniekiem tiek garantēts, ka viņu auto tiks remontēts pie oficiālajiem izplatītājiem izmantojot oriģinālās rezerves daļas. Papildus standarta KASKO risku apdrošināšanai Nissan Apdrošināšana nodrošina diennakts tehnisko palīdzību, vējstiklu maiņu bez pašriska, kā arī automobiļa aizvietošanu remontdarbu laikā bez maksas.

"Tāpat kā Ziemeļvalstīs, arī Latvijā gan jaunu, gan lietotu Nissan automobiļu pircēji Nissan Apdrošināšanu varēs iegādāties "izmēģinājuma paketes" – sešu mēnešu polises veidā Nissan pārstāvniecībās Latvijā par ļoti konkurētspējīgu cenu. Papildus izdevīgam apdrošināšanas piedāvājumam Nissan Apdrošināšanas klients iegūst iespēju vienmēr savu auto remontēt oficiālajos Nissan servisos, izmantojot oriģinālas Nissan rezerves daļas," atzīst Kaspars Duburs, If KASKO produktu vadītājs.

"Nissan Apdrošināšana atvieglos dzīvi tiem auto pircējiem, kas vēlas nokārtot visu nepieciešamo vienā reizē. Auto apkope, apdrošināšana un zaudējumu atlīdzības saņemšana - tas viss pieejams vienviet," klāsta Margus Mikks, Nissan Nordic Europe Baltijas reģiona vadītājs.

"Somijā un Zviedrijā Nissan Apdrošināšana ieviesta pirms diviem gadiem, un šobrīd gandrīz puse jauno Nissan automobiļu tiek pārdoti kopā ar mūsu KASKO apdrošināšanu. To pašu vēlamies panākt arī Latvijā un pārējās Baltijas valstīs," piebilst Mikka kungs.

Nissan Apdrošināšanu var iegādāties gan jaunu, gan lietotu Nissan automobiļu īpašnieki visās Nissan pārstāvniecībās Latvijā. Diennakts klientu konsultācijas un palīdzība tiek nodrošināta izmantojot īpašu Nissan Apdrošināšanas tālruņa līniju.
Nissan pārstāvji parūpēsies arī par zaudējumu pieteikumu noformēšanu, lai klientam šis process būtu vienkāršāks un nevajadzētu zvanīt uz vairākām vietām jau tā nepatīkamā un sarežģītā situācijā, kad noticis negadījums vai bojāta automašīna. Nissan Apdrošināšanas klienti notikušo negadījumu var pieteikt arī internetā www.nissanapdrosinasana.lv, lai auto remontu varētu uzsākt nekavējoties.

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar:
Henri Daum, Nissan Nordic Europe Oy, Marketing Manager
Tel: +37253435754; E-post: [email protected]

Sīkāka informācija par Nissan Apdrošināšanu atrodama šeit:
http://www.nissanapdrosinasana.lv
http://www.nissandraudimas.lt | http://www.nissankindlustus.com

Par Nissan Nordic Europe OY:
Nissan Nordic Europe OY ir galvenā Skandināvijas un Baltijas valstu reģiona Nissan pārstāvniecība. Tās galvenais uzdevums ir Nissan automobiļu un rezerves daļu imports un vairumtirdzniecība Nissan izplatītājiem Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā un Dānijā. Nissan Nordic Europe Igaunijas birojs atrodas Tallinā, Osmussaare tee 10, un tā pārziņā ir attiecības ar Baltijas valstu izplatītājiem.

Īsumā par If:
If P&C Insurance AS ir vadošais riska apdrošinātājs Baltijā, kas darbojas kā vienots juridisks uzņēmums zem viena zīmola. If īpašnieks ir If P&C Insurance Holding Ltd, lielākais apdrošinātājs Ziemeļvalstīs, kas 100% pieder Sampo grupai, vienai no vadošajām finansu institūcijām Skandināvijā. If ir spēcīgas pozīcijas automobiļu apdrošināšanas tirgū. If ir zīmola auto apdrošināšanas partneris vairākiem vadošiem auto zīmoliem Latvijas tirgū un Ziemeļvalstīs.

Tuvākai informācijai:
Līga Lētiņa,
If Apdrošināšana
Komunikāciju vadītāja
Tālr. 67 094 755 | 29 175 725
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses