Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PR: Par aktualitātēm jaunajā “Nodokļi un Komercija” numurā

Iznācis izdevuma “Nodokļi un Komercija” jūlija numurs. Tajā pieejama plaša informācija par nodokļu politikas jaunumiem zemnieku un zvejnieku saimniecībās,  par izmaiņām kvīšu lietošanā un nodokļu piemērošanu tūrismā. Tāpat pieejama informācijas grāmatvežiem par atšķirību starp saimnieciskiem un nesaimnieciskiem izdevumiem, ka arī ikvienam noderīgi padomi – ar ko sākt, uzsākot komercdarbību.

Papildus aktuālajai nodokļu, grāmatvedības un komercdarbības informācijai izdevumā pieejamas ari intervijas un viedokļi par ekonomisko situāciju Latvijā. Ar savu skatījumu Latvijas nodokļu politikas sakārtošana dalās ekonomikas ministra amata iespējamais kandidāts Mārtiņš Zemītis, norādot uz esošajam problēmām un sniedzot ieskatu iespējamajos risinājumos – kā padarīt valsts un uzņēmēju sadarbību efektīvāku.

“Nākamajā “Nodokļi un Komercija” numurā, atsaucoties uz lasītāju interesi, vairāk uzmanību orientēsim uz tādiem jautājumiem, kā nodokļu politiku lauksaimniecībā, importa – eksprorta darījumos, preču iegādi Eiropas Savienībā, kā arī par izmaiņām skaidras naudas deklarēšanas noteikumos,” norāda “Nodokļi un Komercija” redaktore Jadviga Neilande.

Lai lasītu visu žurnālu un tā iknedēļas pielikumus “Gudri!”, varat kļūt par izdevuma abonementu, sazinoties ar izdevējiem – [email protected]

Par izdevumu:

Nodokļi un Komercija” ir izdevums, kurā grāmatvežiem, uzņēmumu vadītajiem vai finanšu direktoriem iespējams atrast visu sev nepieciešamo informāciju, sekot līdzi izmaiņām nodokļu apmaksu termiņos un citām aktualitātēm. Izdevums “Nodokļi un Komercija” tiks izdots reizi mēnesī, taču katru nedēļu pie lasītājiem nonāks speciālais pielikums “Gudri!”, kurā būs publicēta informācija par nozares jaunumiem un aktualitātēm, ka arī eksperti sniegs atbildes uz lasītāju iesūtītajiem jautājumiem.

Papildus informācija:

Jadviga Neilande, Nodokļi un Komercija redaktore
29948182
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairāk jākrāj pašiem

Grozījumi Pensiju likumā nosaka to, ka laika periodā no 2025. gada 1. janvāra līdz 2028. gada 31. decembrim pensiju 2. līmenī tiek novirzīti vien 5% no bruto algas, savukārt 15% tiks novirzīti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses