Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PR: "Parex banka" turpina ekspansiju Zviedrijā un atver trešo klientu apkalpošanas centru Gēteborgā

Parex banka turpina savu veiksmīgo ekspansiju Latvijas kaimiņvalstī Zviedrijā un šodien atver trešo klientu apkalpošanas centru šajā valstī – Gēteborgā. Vienlaikus Parex banka Zviedrijā sāk labdarības depozīta kampaņu Glābsim Baltijas jūru.

Parex bankas viceprezidents Pēteris Pildegovičs: „2006.gadā Parex banka uzsāka savas aktivitātes Zviedrijā ar pirmās filiāles atvēršanu Stokholmā. Pagājušā gada vasarā mēs atvērām klientu apkalpošanas centru Malmē. Šodien mēs atveram klientu apkalpošanas centru lielākajā Ziemeļvalstu ostas pilsētā Gēteborgā. Baltijas jūras reģionu Parex banka saredz kā stabilu bāzi savai ekspansijai Rietumeiropas virzienā, kurā nozīmīgu lomu spēlē tādi finanšu tirgi, kā Lietuva, Igaunija, Vācija un Zviedrija, kuros Parex banka jau ir guvusi vērā ņemamus panākumus. Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā ir devusi papildus iespējas un pavērusi jaunus biznesa horizontus, un mēs šīs iespējas vēlamies izmantot pilnā apjomā.”

Pašreizējā biznesa izaugsme liecina, ka Parex banka atrodas uz pareizā ceļa. „Mūsu piedāvātie uzkrājumu produkti ir izraisījuši lielu interesi, un mūsu klientu skaits nemitīgi aug gan Stokholmā, gan arī Malmē. Lielu interesi mūsu piedāvātajiem produktiem ir izrādījuši arī potenciālie klienti no Gēteborgas, tādēļ klientu apkalpošanas centra atvēršana šajā pilsētā ir mūsu bankas loģisks tālākās attīstības solis Zviedrijā,” saka Parex bankas Zviedrijas filiāles pārvaldniece Evita Ķezbere.

Vienlaikus ar klientu apkalpošanas centra atvēršanu Gēteborgā Parex banka Zviedrijā uzsāk labdarības depozīta kampaņu Glābsim Baltijas jūru. Kampaņas laikā no ikviena piesaistītā noguldījuma, kas tiks noformēts Parex bankā laika posmā no 2008.gada 9.septembra līdz 2008.gada 24.decembrim, banka no saviem līdzekļiem 100 SEK ziedos speciālam fondam Baltijas jūras glābšanai.

Par Parex banku:
Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk kā 4,34 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankā un tās filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2600 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 14 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāle Berlīnē ar klientu apkalpošanas centriem Hamburgā un Minhenē, filiāle Stokholmā ar klientu apkalpošanas centru Malmē un Gēteborgā, filiāle Tallinā ar klientu apkalpošanas centru Narvā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody's Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses