Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PR: Pirmo reizi "SEB banka" pasniedz stipendiju sportā

Īstenojot pagājušajā gadā uzsākto SEB stipendiju programmu Banku augstskolas studentiem, šodien tiek pasniegta pirmā SEB stipendija sportā “SEB stipendija skaistām uzvarām”.  Tās ieguvējs ir Banku augstskolas 2. kursa students Aleksandrs Šiškunovs.

“SEB stipendija skaistām uzvarām” 1000 latu apmērā, 100 latu katru mēnesi, tiek pasniegta studentam, kurš ar labām sekmēm studē Banku augstskolā un paralēli studijām aktīvi nodarbojas ar sportu, pārstāvot augstskolu dažādās Latvijas mēroga un starptautiskās sacensībās. Pirmās SEB stipendijas sportā saņēmējs Aleksandrs Šiškunovs jau pirmajā studiju gadā augstskolā sevi pierādījis ne tikai kā uzcītīgs un talantīgs students, bet arī kļuvis par vienu no līderiem Banku augstskolas futbola komandā, palīdzot komandai sasniegt labus rezultātus dažādos turnīros.

SEB bankas viceprezidents Kaspars Dēliņš: “Ātruma, spēka un precizitātes mīlestība ved mūs pretim uzvarām. SEB banka ar prieku atbalsta dažādas studējošās jaunatnes aktivitātes gan sportā, gan kultūrā un izglītībā, jo ir tikai apsveicami, ja students sevi pilnveido ne tikai augstskolas solā, bet arī ārpus tās, attīstot un pilnveidojot savus talantus. Lai palīdzētu jaunajiem profesionāļiem sasniegt augstākos mērķus, SEB banka ik gadu paplašina savu stipendiju programmu, un ir gandarījums, ka šogad “SEB stipendiju skaistām uzvarām” saņem talantīgs futbolists un mērķtiecīgs students.”

Studentu, kuri bija pieteikušies stipendijai, sportiskos rezultātus vērtēja un stipendijas ieguvēju noteica īpaši izveidota Banku augstskolas un SEB bankas pārstāvju komisija, kas stipendijas ieguvēju paziņoja pēc sporta sezonas beigām.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB piedāvā universālus bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB ir pārstāvēta arī citās Skandināvijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un Polijā, kā ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 22 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB grupu Latvijā: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses