Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: "Sampo Life" - investē tajā, ko tu ēd

Sampo Life, kas jau 10 gadus piedāvā investīciju un uzkrājumu risinājumus Latvijā, uzskata, ka šobrīd ir ļoti labvēlīgi apstākļi ieguldījumiem pārtikas sektorā.

Aldis Celms, Sampo Life Latvijas filiāles investīciju pārvaldes projektu vadītājs komentē: "Globālajā tirgū pieprasījums pēc pārtikas joprojām pieaug straujāk, nekā ražotāji pie pašreizējā cenu līmeņa to spēj nodrošināt.Tas savukārt veicinās pārtikas produktu un izejvielu pieaugumu nākotnē".

Ņemot vērā šīs tendences, Sampo Life, mātes kompānija Mandatum Life ir izveidojusi jaunu investīciju portfeli Mandatum Life Global Food, kurš veic ieguldījumus ar pārtikas ražošanu saistītās nozarēs un kurš šobrīd ir pieejams arī Latvijas investoriem.

"Aizvadītajā gadā, sekojot globālajām finanšu tirgus tendencēm, lauksaimniecības produktu un pārtikas izejvielu cenas ir piedzīvojušas ievērojamu kritumu. Tomēr, neskatoties uz globālās ekonomikas izaicinājumiem, cilvēki tomēr nepārstās ēst un pieprasījums turpinās pieaugt" , piebilst. A. Celms.

"Jaunattīstības valstu iedzīvotāju skaita, iekšzemes kopprodukta un patērētāju pirktspējas pieaugumam būs noteicoša loma pārtikas produktu pieprasījuma kāpumā. Šī brīža ražošanas un piegādes jaudas nespēj pilnībā apmierināt šo pieprasījumu. Tāpēc pārtikas sektoram ir visi priekšnosacījumi, lai tas kļūtu par nākošo sektoru ar strauju izaugsmi", vērtē Ari Koski, Mandatum Life Investīciju pārvaldes vadītājs.

Ņemot vērā, ka "pārtikas grozs" ietilpst inflācijas aprēķinos, Global Food ieguldījumu portfelis veido arī daļēju nodrošinājumu pret inflāciju.

Mandatum Life Global Food ir unikāls investīciju risinājums Latvijas tirgū, kur šobrīd tam nav līdzīgu piedāvājumu. Mandatum Life Global Food īpaši koncentrējas uz investīcijām pārtikas apritē, t.i. aptverot pilnu ciklu sākot no pārtikas ražošanas līdz pat tās nonākšanai pie patērētāja. Tas ļauj investoriem ņemt dalību pārtikas aprites vērtības pieaugumā, pieaugot tās nozīmīgumam globālā mērogā.

Papildus iepriekšminētajam Mandatum Life Global Food portfelim, Sampo Life piedāvājuma klāstā ietilps arī citas investīciju iespējas, tādas kā labklājības pārvaldes risinājumi, ieguldījumi alternatīvos investīciju instrumentos un fiksēta ienākumu ieguldījumu risinājumi.

SE Sampo Life Insurance Baltic (dibināta 1999.gadā) pārstāv Somijas finanšu grupu Sampo plc. Sampo Life specializācija ir plaša spektra investīciju risinājumi , kas ir radīti sadarbībā ar mātes kompāniju Mandatum Life.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses