Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: SEB bankas Ziemassvētku depozītam paaugstinātas likmes – līdz 12.74%

Sākot no šī gada 9. novembra SEB banka piedāvā paaugstinātas depozītu likmes noguldījumiem Ziemassvētku depozītā. Veidojot uzkrājumus Vienkāršajā vai Speciālajā depozītā uz vienu gadu latos, līdz 18. decembrim noguldījumiem tiks piemērota 12% likme, savukārt veicot šādu noguldījumu Ibankā, likme tiek palielināta vēl par 0,05 procentpunktiem. Ņemot vērā Speciālā depozīta noteikumus, kas paredz, ka noguldījuma procenti reizi mēnesī tiek pieskaitīti pamatsummai, ik mēnesi tādējādi palielinot ieguldījuma pamatsummu, viena gada depozīta likme sasniedz 12.74%.

SEB bankas vecākā viceprezidente Šarlote Hagberga: „Izvērtējot mūsu klientu tradīcijas attiecībā uz noguldījumu veikšanu, kā arī apkopojot sabiedrības viedokli par šobrīd optimālāko ieguldījumu veidu, rezultāti liecina, ka noguldītājiem ir ļoti svarīga  pamatsummas garantija un prognozējama peļņa. Rēķināmies ar šīm prasībām, tāpēc izplatītākajiem noguldījumu termiņiem tiek nodrošinātas paaugstinātas procentu likmes.”

Papildu 2% peļņu depozītam latos vai papildu 0,5% peļņu depozītam eiro ir iespējams saņemt privātpersonām, kuras no 9. novembra līdz 18. decembrim uz sava vārda noformēs un aktivizēs uzkrājošās dzīvības apdrošināšanas polisi uz vismaz 5 gadiem ar regulārām iemaksām no 15 latiem un dzīvības apdrošināšanu no 1000 latiem. Papildu likmi piemēros Vienkāršajam depozītam (kura termiņš ir vismaz 6 mēneši) vai Speciālajam depozītam.

Kampaņas laikā noformētie Ziemassvētku depozīti piedalīsies loterijā, kurā varēs laimēt 3 dāvanu kartes 500 latu vērtībā. Kopējais balvu fonds Ls 1500.

Ziemassvētku depozītu var noformēt Ibankā vai jebkurā SEB bankas klientu apkalpošanas centrā.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB grupa sniedz universālas bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB grupa ir pārstāvēta arī citās Ziemeļvalstīs, Polijā, Ukrainā un Krievijā, kā arī lielākajos finanšu centros visā pasaulē. Uz 2009. gada 30. septembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 2.233 miljardus Zviedrijas kronu (~219 miljonus eiro), kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 1.295 miljardi Zviedrijas kronu (~127 miljoni eiro).  SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Strazda, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67215521, 29149306
[email protected]
Vairāk par SEB grupu Latvijā: www.seb.lv
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: www.seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses