Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: Trīs dienu laikā "Krīzes likuma" projekta atbalstam parakstījušies jau 1200 cilvēki

Trīs dienu laikā atbalstu Latvijas Kredītņēmēju apvienības izstrādātajam „Krīzes likuma” projektam ar savu parakstu apstiprinājuši jau 1200 cilvēki visā Latvijā. Visvairāk parakstu ir izdevies savākt Tukumā, tam seko Rīga, Cēsis un Madona.

Pirmajās parakstu vākšanas dienās LAKRA vērsās arī Ludzas, Daugavpils, Valmieras, Skrundas, Talsu, Viļānu, Preiļu, Bauskas, Grobiņas, Saulkrastu un Mārupes iedzīvotāji un izteica vēlmi iesaistīties parakstu vākšanā, lai nodrošinātu arī šo pilsētu iedzīvotājiem iespēju parakstīties.

Kopumā parakstu vākšana pašlaik notiek 33 Latvijas pilsētās un parakstu vākšanā iesaistījušies jau 62 apvienības biedri un atbalstītāji.

 „Cilvēku interese un atsaucība ir ļoti liela. Cilvēki ir labvēlīgi noskaņoti, labprāt parakstās un izsaka atbalstu akcijai. Kredītņēmēju jautājums ir tiešām sasāpējis un tās personas, kas iesaistījušās parakstu vākšanā dara to ar lielu atbildības un misijas sajūtu – viņas nevēlās atstāt savu likteni kredītiestāžu rokās un cer uz to, ka „Krīzes likums” tiks pieņemts iespējami drīzā laikā,” uzsver Ainārs Gorenko.

Kā ziņots iepriekš 15. septembrī LAKRA biedri un aktīvisti visā Latvijā uzsāka parakstu vākšanu par atbalstu LAKRA izstrādātajam „Krīzes likuma” projektam. Likumprojeks kopā ar savāktajiem parakstiem tiks iesniegts Latvijas Valsts Prezidentam.

Vineta Sprugaine
Latvijas Kredītņēmēju apvienības
Sabiedrisko attiecību koordinatore
Tālr.: 27005009
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses