Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: Vasara un sulīgi augļi: iecienītākie motīvi Nordea Brīvā dizaina kartes attēliem

Aizvien vairāk Nordea bankas klienti izvēlas personalizēt norēķinu kartes ar pašu izvēlētiem attēliem. Klienti pārsvarā izvēlas tās fotogrāfijas, kas atgādina par vasaru, sauli un siltumu – liecina pirmā pusgada rezultāti, kopš ieviesta Nordea ”Brīvā dizaina karte”.

”Sulīgs granātābols, varavīksne pār Rīgu un lietuslāses uz stikla – tie ir trīs attēli, kurus Nordea klienti ir atzinuši par vispiemērotākajiem, izvēloties savas norēķinu kartes noformējumu. Tas liecina, ka Latvijas iedzīvotājiem mīļākais gadalaiks ir vasara, kas mūsu platuma grādos diemžēl ir tik īsa, ka vēlamies sev par to atgādināt iespējami biežāk. Tāpat populāri ir citi košas krāsas attēli, kas arī raisa asociācijas ar sauli un siltumu – oranžs auto, oranža ģitāra, taurenis un kuģis jūrā,” norāda Nordea bankas valdes locekle, Klientu apkalpošanas vadītāja Jana Strogonova.

”Jāatzīst, ka mūs pārsteidza klientu izvēle, dodot priekšroku attēliem no Nordea piedāvātās galerijas nevis fotogrāfijām no personīgās kolekcijas. Laikos, kad digitālais fotoaparāts ir pieejams turpat gandrīz ikvienā tālruņa aparātā, sagaidījām, ka klienti izmantos iespēju uz kartēm izvietot savu ģimenes locekļu vai mājdzīvnieku fotogrāfijas, tomēr pieprasītākas izrādījās fotogrāfijas no jau piedāvātās attēlu galerijas. Turklāt jānorāda, ka klientu lielāko atsaucību ieguvušās fotogrāfijas – granātābols, varavīksne pār tiltu un lietuslāses uz stikla – ir nevis profesionālu fotogrāfu, bet Nordea bankas darbinieku fotogrāfijas, kas uzvarēja darbinieku konkursā pavasarī,” saka J. Strogonova.

Nordea banka ”Brīvā dizaina kartes” piedāvājumu ieviesa šā gada februārī. Tā ir iespēja klientam izvēlēties maksājumu kartei personīgu dizainu - savu attēlu vai kādu no Nordea galerijā piedāvātajiem gandrīz 100 dizaina risinājumiem. Brīvais dizains ir pielāgojams gan Maestro norēķinu kartei, gan MasterCard patēriņa kredītkartei ar kredītbrīvdienām.

Papildu informācija:

Dagnija Stuķēna, Sabiedrisko attiecību vadītāja-preses sekretāre, Nordea Latvija, tālr.: 67 007 610,

mob.: 29 470 708, [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses