Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PR: Žurnāla "Business Insurance" lasītāji nosaukuši "Aon" par Nr.1 trijās pamatnominācijās

Pēc ikgadējās savu lasītāju aptaujas, kuru veic respektablais profesionālais žurnāls  Business Insurance*, datiem, Aon Corporation tika nosaukta par labāko sekojošās kategorijās: „Labākais mazumtirdzniecības apdrošināšanas brokeris” (Best Retail Broker), „Labākā konsultāciju kompānija darbinieku motivācijas programmu jautājumos” (Best Employee Benefits Consulting Firm) un „Labākais pārapdrošināšanas starpnieks” (Best Reinsurance Intermediary). Respondenti pretendentus vērtēja pēc servisa līmeņa, pienesamās papildu vērtības, kvalitātes un inovācijām.

Jau trešo gadu pēc kārtas Business Insurance lasītāji par labāko konsultantu un pārapdrošināšanas brokeri izvēlas Aon, arī labākā brokera statuss tam tiek piešķirts jau otro gadu pēc kārtas (2006. gadā šī nominācija netika iekļauta žurnāla Readers Choice aptaujā).

„Mēs lepojamies ar faktu, ka piedāvājam mūsu klientiem vislabāko un visīpašāko servisu. Business Insurance lasītāju atzinība – tā mums vienlaikus kalpo gan kā gods, gan kā jauns izaicinājums turpināt sniegt inovatīvus risinājumus un taustāmus rezultātus nepārtraukti mainīgajā un non-stop režīmā strādājošajā biznesa pasaulē, kurā mēs dzīvojam,” atzīmēja Ņina Kukuškina, apdrošināšanas brokeru un risku vadības konsultantu uzņēmuma Aon Latvia vadītāja.

Business Insurance ir vadošais nozares izdevums apdrošināšanas, pārapdrošināšanas, risku vadības un konsultāciju personāla vadības jautājumos tematikā.

* Aptaujas „Lasītāji izvēlas” rezultāti (Readers Choice) tika nopublicēti šī iknedēļas izdevuma 18.08.2008. numurā. Ar detalizētāku informāciju par lasītāju aptaujas rezultātiem var iepazīties, apmeklējot arī žurnāla mājaslapu – http://www.businessinsurance.com

Par kompāniju Aon
Aon Latvia ietilpst Aon Corporation (NYSE:AOC), kas ir pasaules līderis risku vadības, apdrošināšanas un pārapdrošināšanas brokeru pakalpojumu un konsultāciju par personāla vadību sniegšanas sfērā. 36 tūktoši Aon profesionāļu visā pasaulē nodrošina saviem klientiem inovatīvu un efektīvu pieeju risku vadībā un lēmumos, kuri vērsti uz produktīvu personāla darbu. Kompānijas plašie resursi, nozares zināšanas un tehniskā pieredze vietējos tirgos ir pieejamas, pateicoties 500 birojiem vairāk nekā 120 pasaules valstīs. Aon tika nosaukta par pasaulē labāko brokeri 2008. gada apdrošināšanas pētījumā, kuru veica žurnāls Euromoney. Tāpat 2008. gadā Aon aizņēma pirmo vietu pasaulē lielāko apdrošināšanas brokeru reitingā, kuru sastāda žurnāls Business Insurance un kurš balstās uz brokeru ieņēmumu summām no komercapdrošināšanas veidiem, pārapdrošināšanas operācijām un individuālajiem apdrošināšanas veidiem.

Pēc konsultāciju kompānijas A.M. Best datiem, 2007. un 2008. gadā pēc brokeru ieņēmumu summas Aon ierindojās pirmajā vietā starp pasaules apdrošināšanas brokeriem. Savukārt Business Insurance 2007. gadā veiktajā aptaujā lasītāji to nosaukuši par labāko apdrošināšanas un pārapdrošināšanas starpnieku, labāko konsultāciju firmu darbinieku motivācijas jautājumos. Sīkāka informācija par Aon: www.aon.com

Papildu informācija:
Ņina Kukuškina, apdrošināšanas brokeru un risku vadības konsultantu uzņēmuma Aon Latvia vadītāja
Tālr.: 7892551;
E-pasts: [email protected]


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses