Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"PrivatBank" mērķis – kļūt par līderi privāto finanšu konsultāciju jomā

AS „PrivatBank” saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem sākusi piedāvāt jaunu iespēju - kļūt par „Gold Club” biedru. Ieejas karte šajā klubā ir ikvienam, kas izmanto „PrivatBank” kredītkarti „VISA Gold”. Viens no ambiciozākajiem „PrivatBank” mērķiem saistībā ar jauno pakalpojumu ir kļūt par vadošo privātpersonu finanšu konsultantu banku sektorā.

„Viena no opcijām, ko piedāvā dalība „PrivatBank Gold Club”, ir iespēja saņemt individuālas finanšu konsultācijas no nozares profesionāļiem. Lai gan „Gold” klubs Latvijā darbojas pavisam nesen, esam jau novērojuši, ka cilvēki ir ieinteresēti šādā pakalpojumā un novērtējot konsultantu profesionalitāti, izmanto to arvien aktīvāk. Tas ļauj mums izvirzīt mērķi kļūt par vadošo banku, kas sniedz privātās finanšu konsultācijas,” par AS „PrivatBank” mērķiem izsakās valdes loceklis Vladislavs Beļskis.

AS „PrivatBank” mātes uzņēmums Ukrainā jau kopš 2007.gada marta piedāvā dalības iespējas „Gold” klubā. Šobrīd biedru skaits ir sasniedzis 30 000, kas ir 2,1% no visiem valsts darbaspējīgajiem cilvēkiem. Šim skaitlim ir tendence nemitīgi pieaugt – katru mēnesi klubam pievienojas ap 3000 jauni biedri. „Mums ir lieliska iespēja izmantot „PrivatBank” mātes uzņēmuma gada laikā gūto pozitīvo pieredzi un zināšanas šāda veida pakalpojumu sniegšanā. Protams, mēs apzināmies, ka nevar salīdzināt Ukrainas un Latvijas ekonomisko situāciju, tādēļ adaptējam šīs zināšanas un pieredzi, lai Latvijas klients iegūtu vērtīgāko un viņam piemērotāko konsultāciju,” norāda V.Beļskis, neslēpjot, ka „PrivatBank” mērķis ir katru mēnesi piesaistīt aptuveni 100 jaunus biedrus.

AS „PrivatBank” uzskata, ka klientu piekrišanu šādām individuālajām finanšu konsultācijām garantē vispārējā dzīvesveida maiņa, jo arvien vairāk banku pakalpojumos cilvēki meklē ne vien drošumu, bet arī komfortu. „Mūsdienu cilvēka lielākā vērtība ir laiks un informācija. „PrivatBank Gold Club” biedri var saņemt konsultāciju finanšu jautājumos viņiem ērtākajā vietā un laikā, jo iespējams noorganizēt tikšanos ar konsultantu arī klienta darba vietā. Turklāt klients var būt drošs, ka saņems profesionālu informāciju izdevīgākajiem finanšu jautājumu risinājumiem. Jo ilgāka būs klienta un konsultanta sadarbība, jo veiksmīgāki risinājumi tiks rasti” stāsta V.Beļskis.

„PrivatBank Gold Club” biedriem ir pieejamas arī citas priekšrocības: iespējams saņemt aizdevumu līdz 5000 latiem, ik mēnesi atgriezt tikai 5% no izmantotās aizdevuma summas, izmantot procentu brīvdienas (30 dienu laikā pēc katras aizdevuma izmantošanas procenti nav jāmaksā), par speciālām cenām rezervēt viesnīcas un iznomāt automašīnas, dodoties komandējumā vai ceļojumā, saņemt apdrošināšanas polisi. Programma "IAPA" sniedz iespēju rezervēt numurus pasaules labākajās viesnīcās ar atlaidēm 20-50% apmērā, kā arī saņemt atvieglojumus, nomājot automašīnu. Turklāt var izmantot atlaides, īrējot konferenču zāles un biroju telpas vairāk nekā 750 biznesa centros visā pasaulē. Savukārt programma „Priority Pass” garantē ekskluzīvu apkalpošanu visās lielākajās pasaules lidostās. Neatkarīgi no biļetes klases iespējams atpūsties lidostas VIP-zālē, kur varat izmantot telefonu, faksu, internetu, kā arī nogaršot dažādus dzērienus un uzkodas.


Papildu informācija:
Gita Markovska
AS "PrivatBank"
Mārketinga un reklāmas departamenta vadītāja
Tālr:  7 041382, 29428364
www.privatbank.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses