Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Sākusies pieteikšanās jaunākajam "SEB bankas" Progresīvā depozīta piedāvājumam "Goldman"

Noslēdzoties pieteikšanai Progresīvā depozītā piedāvājumam “ASV dolārs pret Eiro”, jau ar 30. jūliju SEB banka ieguldītājiem piedāvā jaunāko Progresīvā depozīta piedāvājumu – “Goldman”. Šī Progresīvā depozīta peļņa būs atkarīga no vienas no pasaules lielākās investīciju bankas “Goldman Sachs” pārvaldītā portfeļa indeksa sekmēm.  

“Goldman Sachs” ir viena no lielākajām investīciju bankām pasaulē un, pateicoties iepriekš izveidotai stratēģijai, tā veiksmīgi pārvalda indeksu. Jau kopš 1995. gada banka saviem ieguldītājiem ir nodrošinājusi vidēji 15%* lielu ienesīgumu gadā. Gadu gaitā “Goldman Sachs” iegūtā pieredze sniedz bankai priekšrocības tirgus analīzē un, balstoties uz esošo situāciju, prognozēt un pielietot speciāli šim indeksam izveidotu finanšu modeli, mainot portfeļa sastāvdaļas.

SEB bankas Finanšu tirgus pārvaldes vadītājs Kristaps Strazds uzsver: ”Turpinot saviem klientiem piedāvāt dažādas investīciju iespējas ar fiksētu risku, šoreiz esam izvēlējušies indeksu, kas tiek aktīvi pārvaldīts saskaņā ar “Goldman Sachs” speciālistu izstrādātu modeli. Situācijā, kad akciju tirgos investīciju riski ir pieauguši un cenas krītas, ieguldīšana mūsu piedāvātajā indeksā dod iespēju izmantot citas aktīvu klases – visdažādāko izejvielu grupas vai obligāciju un naudas tirgu, kas nav tieši saistīti ar akciju tirgiem un kur izaugsmes potenciāls tuvākajā laikā varētu būt lielāks.”

“Goldman Sachs” pārvaldītajam indeksam ir piesaistīti daudz dažādu aktīvu – akcijas gan no attīstītajām, gan jaunattīstības valstīm, energoresursi un pārtikas izejvielas, fiksēta ienākuma vērtspapīri un depozīti, kas ļauj veiksmīgi sabalansēt riskus. Atkarībā no tirgus situācijas, aktīvu īpatsvars portfelī tiek mainīts reizi mēnesī. Tirgus svārstībām, kļūstot spēcīgākām,  portfeļa līdzekļi tiek pārvietoti uz drošākiem finanšu instrumentiem, kas ļauj izvairīties no portfeļa svārstībām.  

Progresīvajam depozītam “Goldman” ieguldītāji var pieteikties no 30. jūlija līdz 27. augustam. Šī depozīta  termiņš ir trīs gadi un 22 dienas, minimālā depozīta summa ir 500 eiro vai 300 lati. Tāpat kā iepriekšējos Progresīvā depozīta piedāvājumos, arī šoreiz ieguldītāju pamatsumma ir 100% garantēta, savukārt ieguldītāju potenciālais peļņas apjoms ir atkarīgs no izvēlētās dalības apjoma.

*vēsturiskais ienesīgums negarantē līdzīgu ienesīgumu nākotnē

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB banku: www.seb.lv. SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses